Ambachtsring 24 Bunnik

, Ambachtsring 24 Bunnik, Makelaar in Utrecht
, Ambachtsring 24 Bunnik, Makelaar in Utrecht
, Ambachtsring 24 Bunnik, Makelaar in Utrecht
, Ambachtsring 24 Bunnik, Makelaar in Utrecht

Bunnik

Door Bunnik stroomt de Krommerijn. De Krommerijn verbind Bunnik met Utrecht. Het heeft nog een echte dorpskern, maar vanaf Bunnik is het 20 minuten fietsen naar ‘t Ledig Erf. Het dorp kent zo’n 6.500 inwoners en heeft haar eigen sportverenigingen.

Omgeving

Bunnik heeft een fantastische ligging ten opzichte van het openbaar vervoer en de verbindingswegen. Maar ook qua natuur. Je bent zo in Oud Amelisweerd. Je kunt kanoën vanaf Rhijnauwen naar de Utrechtse grachten. ‘s Ochtends kan er genoten worden van een ontbijtje bij Vroeg en na een lange wandeling kunnen er pannenkoeken gegeten worden bij Theehuis Rijnauwen. Bunnik ligt gunstig ten opzicht van de Uithof, UMC en het Diakonessenhuis, dit is ca. 15 tot 20 minuten fietsen. Wel de lusten van de stad, maar niet de lasten van de stad.

Woonhuis

De woning is UNIEK. Zodra u binnenkomt merkt u een prettige sfeer. De tuin en het woonhuis zijn met elkaar in verbinding. Dit fijne gezinshuis is gebouwd in 1977. De grote woon- en eetkamer met vide is ontzettend licht. Er zijn grote raampartijen. Het zonnetje schijnt de hele dag in de woonkamer. Het perceel is maar liefst 1500 m2 groot. Op ieder moment van de dag is er een heerlijk plekje te vinden. De tuin is fraai aangelegd en goed onderhouden. In het huis staat alles met elkaar in verbinding.

, Ambachtsring 24 Bunnik, Makelaar in Utrecht
, Ambachtsring 24 Bunnik, Makelaar in Utrecht
, Ambachtsring 24 Bunnik, Makelaar in Utrecht

Indeling

Begane grond:
Entree, ruime ontvangsthal met een hoogte van ca. 5 meter, toegang tot de woon- en eetkamer. De woonkamer heeft een fantastische vide. De hoogte is hier maar liefst 5 meter. Aan de woonkamer grenst een studeerkamer, maar deze kamer is ook te gebruiken als extra slaapkamer. Vanuit de eetkamer is de dichte nette keuken te bereiken. Achter de keuken vindt u de bijkeuken. Vanuit de bijkeuken loopt u door naar de recent gerenoveerde badkamer met grote douche en een wastafelmeubel. Aan de badkamer grenst een ruime slaapkamer met inbouwkasten. Ook de slaapkamer heeft een grote raampartij, waardoor u kunt genieten van de tuin vanuit bed!

1e verdieping:
Overloop, aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer. Een ruime kantoor-/hobbyruimte. Deze ruimte staat in open verbinding met de woonkamer. Twee grote slaapkamers en een tweede badkamer met een wastafel, douche en toilet.

Garage:
Grote garage met een keukenblokje, trap naar boven met bergruimte en een CV-opstelplaats.

Pluspunten van de woning

✓ Locatie ten opzichte van natuur, uitvalswegen en Utrecht

✓ Grote tuin rondom perceel 1500 m2

✓ Zeer goed onderhouden

✓ Ruimtelijkheid, indeling en lichtinval

✓ Grote garage en opbergmogelijkheden

Vraagprijs € 1.050.000,--

Toplocatie

Kijk hoe snel je lopende bij de volgende locaties bent

Vroeg

5 minuten fietsen Vroeg

Station Bunnik

6 minuten fietsen naar Station Bunnik

Rhijnauwen

7 minuten fietsen naar Rhijnauwen

Amelisweerd

8 minuten fietsen naar Amelisweerd

Foto's

Foto's Woonhuis

Foto's Tuin

Foto's Omgeving

Plattegronden

Video's

Monarchvlinderlaan 176

Documenten