Celsiuslaan 34 te Utrecht

, Celsiuslaan 34 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Celsiuslaan 34 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Celsiuslaan 34 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Celsiuslaan 34 te Utrecht, Makelaar in Utrecht

Werkspoorkwartier

Het Werkspoorkwartier een broedplaats voor iedereen! Sportscholen, autobedrijven, kunstenaars, muzikanten, fietsenmakers & kantoren. Eigenlijk zit er van alles in Het Werkspoorkwartier. Het leukste is hier nog wel het Werkspoorkathedraal. Een creatieve broedplaats. De woning ligt in Elinkwijk. Maar is net wat jonger dan de meeste huizen. Het is een kindvriendelijke wijk met leuke speelplekken voor kinderen.

Omgeving

In een paar minuten fietsen sta je op Station Zuilen. Vanaf hier ben je met 2 minuten op Utrecht Centraal en met 31 minuten op Amsterdam Amstel. Vanuit Elinkwijk kun je gemakkelijk de natuur in. Fietsen, wandelen of hardlopen langs de Vecht, koffie bij de Parel van Zuilen en Fort aan de Klop. Biertjes drinken bij brouwerij de Leckere in het Werkspoorkathedraal of natuurlijk om de hoek bij Oproer. Je kunt in de buurt lunchen bij The Sandwichcompany, Glutenvrij lekker eten bij The Food Club en de leukste Utrechtse producten kopen bij Familie van Rijk. De kinderboerderij en het Julianapark zijn om de hoek en favoriet bij de kleintjes. Een tip van de kenner, fietsen langs de Vecht naar Maarssen & Breukelen is vanaf hier ook ontzettend leuk. Een goede lunch bij Slangevegt of dineren bij SameSame, de fietstocht er naar toe is bijzonder leuk!

Het appartement

Het appartement is ruim bijna 100 m2: heeft twee grote slaapkamers, twee inpandige bergingen en een extern schuurtje. Daarnaast heeft het appartement zowel een voor- als een achtertuin, maar is de aller fijnste tuin toch wel het Julianapark. Je woont hier tegenover de ingang van het park.

 
, Celsiuslaan 34 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Celsiuslaan 34 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Celsiuslaan 34 te Utrecht, Makelaar in Utrecht

Indeling


Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toilet met fonteintje, grote trapkast kast, ruime woonkamer met een open keuken. Vanuit de woonkamer loop je zo de tuin in met uitzicht op het Julianapark. Vanuit de keuken kijk je in de voortuin. De voortuin ligt op het noordwesten. Dit zorgt voor een heerlijk middagzonnetje.

1e verdieping:
Overloop met ruimte voor een kledingkast, grote slaapkamer aan de voorzijde en een grote slaapkamer aan de achterzijde. Desgewenst zijn hier 3 slaapkamers van te maken. Badkamer met ligbad, handoekradiator & wastafelmeubel. Daarnaast is er nog een grote inpandige berging met witgoedaansluitingen en een CV-ketel (huur Feenstra € 41,45 per maand).

Pluspunten van de woning

  • Locatie ten opzichte van het centrum, openbaar vervoer en uitvalswegen
  • Woonoppervlak en indeling
  • Opkomende wijk
  • Twee grote slaapkamers
  • Voor- en achtertuin
  • Goed geïsoleerd

Vraagprijs € 300.000,–

Toplocatie

Kijk hoe snel je lopende bij de volgende locaties bent

, Celsiuslaan 34 te Utrecht, Makelaar in Utrecht

Julianapark

minder dan 1 minuut lopen naar Julianapark

Sandwich Club

2 minuten lopen naar De Sandwich Club

Slagerij van Es

3 minuten lopen naar Slagerij van Es

Station Zuilen

3 minuten lopen naar Station Zuilen

Brouwerij de Leckere

7 minuten lopen naar Brouwerij de Leckere

The Food Club

10 minuten lopen naar The Food Club

De Parel van Zuylen

10 minuten fietsen naar De Parel van Zuylen

Foto's

Foto's Appartement

Foto's tuin

Foto's Omgeving

Plattegronden

Video's

Celsiuslaan 34 te Utrecht

Ontwikkelingen

Amsterdamsestraatweg

Als makelaar volg ik alle ontwikkelingen op de voet. Ik ben zelf niet voor niets gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Een straat waar ik negen jaar geleden liever niet op de bus stond te wachten is nu een fijne straat. Er zijn stukjes die nog steeds niet hip, hot and happening zijn. Maar er is veel aan het veranderen. Hippe winkels, restaurants, verswinkels en groenvoorziening. Discvision  heeft een rapport opgesteld over de veranderingen aan de Amsterdamsestraatweg: ‘De Amsterdamsestraatweg gaat weer bruisen’. Samen met een aantal andere ondernemers denken we mee over de toekomst van de Amsterdamsestraatweg, waar liggen kansen, wat voor een winkels willen we zien, hoe moet het eruit komen te zien? Er wordt geïnvesteerd in het asfalt, groenvoorziening en de reclame uitingen gaan streng gecontroleerd worden. Met de komst van nieuwbouwproject Wisselspoor zullen nog meer mensen de Straatweg intensief gaan gebruiken, wat betekent dat voor de wijk?

Wisselspoor

De eerste fase van Wisselspoor is in verkoop. De prijzen van de kleinste appartementen starten op € 210.000,–  en de grootste hebben een v.o.n. prijs van € 560.000,–. De stadswoningen starten met € 475.000,– tot € 865.000,–. Wisselspoor bruist aan alle kant. Een pleisterplaats voor proberen, verzinnen en verrassen. Voor ontwerpen en ondernemen. In Wisselspoor vind je allerlei verschillende woningen. Bewoners krijgen de vrijheid om zelf te bepalen hoe hun huis of appartement er van binnen uit gaat zien. Utrecht is een stad van goed bewaarde geheimen, ideeën en ambachten. Van verrassingen op elke straathoek. Ook in Wisselspoor drink je straks dat éne biertje op dat éne terrasje. Ga je naar dat éne winkeltje. En haal je ’s ochtends je croissantje.

Cartesiusdriehoek

De Cartesiusdriehoek is een van de grootste en laatste herontwikkelingslocaties in het centrum van Utrecht. Het is gelegen hemelsbreed op slechts 1 km van de oude binnenstad van Utrecht. Het is een unieke locatie van cultuurhistorische waarde wat zich met name uit in de herontwikkelingsopgave van het gemeentelijk monument CAB-gebouw. De toekomstige gebiedsontwikkeling voorziet in 2.200 tot 2.600 woningen en circa 25.000m2 BVO aan voorzieningen met o.a. school, hotel, horeca en commercieel programma. Naast dit stedelijk programma is er ook veel ruimte voor groen: Het Cartesiuspark. 

Dit alles met hoge ambities op het gebied van mobiliteit en gezonde verstedelijking: Het gaat de meest OV en fietsvriendelijke wijk van Nederland worden, met een eigen treinstation, Utrecht Zuilen. Deze en andere ambities liggen vast in een door de gemeente gedragen koersdocument. Deze is  tot stand gekomen door middel van een zorgvuldig proces, samen met stakeholders van het gebied, waaronder huurders en omwonenden.  

Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de wijk?

Deze ontwikkelingen betekenen dat de wijk in opkomst is. Het zwaartepunt van het centrum zal meer naar het westen gaan verplaatsen. De Bloemenbuurt wordt een populaire wijk met alle voorzieningen in de directe omgeving. Een potentiële stijging zit dus zeker in deze woning en wijk.

Documenten