Gusto Casa Zoekt

GUSTO CASA ZOEKT

Ik zoek een nieuw huis

Ieder huis is te koop, ook degenen die nog niet te koop staan. Laat verkopers weten dat jij een huis zoekt. En wat voor een huis dat is. Verkopers kunnen jou uitnodigen om te komen kijken bij hun huis. Zo heb jij al contact nog voor de woning op Funda staat.

GUSTO CASA ZOEKT

Ik zoek een koper

Je overweegt jouw huis te verkopen. Maar foto’s maken, op Funda zetten en 50 bezichtigingen, daar heb je geen zin in. Je bent jezelf nog aan het oriënteren voor een nieuwe woning.Met Gusto Casa zoekt kunt u zelf kijken of er een ideale koper voor jouw huis tussen zit. 

Maak een advertentie

Woonwens

Op zoek naar jouw droomhuis? Vergroot je kans en laat verkopers weten wat voor een huis jij zoekt! Stel je voor aan mogelijke verkopers en laat zien wat voor een woning jij zoekt. Plaats nu gratis jouw advertentie en wie weet word jij benadert nog voordat de woning op Funda staat. 

Maak een advertentie

Wat is mijn huis waard?

U ziet er genoeg kopers tussen staan. Maar wat is uw woning waard? Een van onze makelaars komt graag bij u langs voor een geheel vrijblijvende waardebepaling. Wilt u uw woning verkopen? Wij helpen u ook graag met een verkoopproces van A tot Z.