Gusto Casa Zoekt

Gusto Casa Zoekt

Ik zoek een nieuw huis

Ieder huis is te koop. Ook huizen die op dit moment nog niet te koop staan. Maak hieronder een advertentie aan en laat verkopers weten dat jij een huis zoekt en wat voor soort huis dat is. Verkopers kunnen jou dan uitnodigen om te komen kijken bij hun huis. Op deze manier heb jij al contact met een verkoper voordat de woning op Funda komt te staan.

Gusto Casa Zoekt

Ik zoek een koper

Je overweegt om jouw huis te verkopen. Maar foto’s maken, op Funda zetten en 50 bezichtigingen, daar heb je geen zin in. Met Gusto Casa Zoekt kun je hieronder zelf kijken of de ideale koper voor jouw huis ertussen zit. Zo kun je geïnteresseerden al eens uitnodigen om te komen kijken. Wie weet vind je wel een koper, zonder jouw woning online te hoeven zetten.

Maak een advertentie

Gusto Casa Zoekt

Woonwens

Op zoek naar jouw droomhuis? Vergroot je kansen door je voor te stellen aan mogelijke verkopers. Plaats nu gratis jouw advertentie en wie weet word jij al benaderd voordat de woning op Funda staat. 

Fout: Vernieuw de pagina om toegang te krijgen tot dit formulier.

Zoekers

Waardebepaling

, Gusto Casa Zoekt, Makelaar in Utrecht

Gusto Casa Zoekt

Wat is mijn huis waard?

Je ziet genoeg kopers, maar wat levert jouw woning op? Eén van onze makelaars komt graag bij je langs voor een geheel vrijblijvende waardebepaling. Besluit je daarna om jouw woning te verkopen? Wij helpen je graag met het verkoopproces van A tot Z!