Monarchvlinderlaan 176 Utrecht

, Monarchvlinderlaan 176 Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Monarchvlinderlaan 176 Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Monarchvlinderlaan 176 Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Monarchvlinderlaan 176 Utrecht, Makelaar in Utrecht

FOR ENGLISH TRANSLATION PRESS HERE

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn de grootste nieuwbouwlocatie van Nederland. Een wijk voor de wereldburger. Woon je in deze omgeving dan kunnen jouw kinderen KBS Onder de Bogen een tweetalige basisschool. Zo worden jouw kinderen klaargestoomd voor de wereld van morgen. In 2018 opende Leidsche Rijn Centrum. Leidsche Rijn Centrum begint meer en meer een echt stadscentrum te worden met diverse leuke winkels, koffietentjes, wijnbars & er komt zelfs een hotel. Toch ben je ook nog zo in het oude stadscentrum van Utrecht. Het is maar 15 minuten fietsen. Maar met Leidsche Rijn Centrum op loopafstand is het eigenlijk overbodig om nog naar het oude centrum te gaan. Ook heeft Leidsche Rijn Centrum een eigen station. De bereikbaarheid is dus zeer goed.

Omgeving

De woning aan de Monarchvlinderlaan ligt uitstekend. Het Amaliaparkvoor ligt de deur, daarnaast ben je met een paar minuten fietsen ben in het Maximapark. Bij mooi weer kun je zwemmen aan de Haarijnseplassen of naar Het Strijviertel. Verhuis je vanuit de binnenstad naar een groter huis? Je hoeft Buurten, 30 ML, De Pizzabakkers, conceptstores, wijnbars, afhaalrestaurants en kledingwinkels niet te missen. Je loopt of fietst er zo naar toe. Ook de Jumbo Foodmarkt is op zeer korte afstand. Alles is binnen handbereik. Goede scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen zijn in de directe omgeving.

Woonhuis

Het woonhuis ligt aan een park, tegenover een middelbare school. Als je thuiskomt is het dus heerlijk rustig. Het woonhuis is in 2014 grondig verbouwd. Daardoor is er nu een grote leefkeuken met woonkamer. Een fijne vide om te werken, gamen of te spelen en is er toch contact met de verdieping beneden. De woning heeft twee badkamers en maar liefst vier grote slaapkamers. De tuin heeft een achterom, achter de tuin zit een speeltuin in het hofje. Dit is eigenlijk het verlengstuk van de tuin. Daarnaast is er een parkeerplaats op eigen terrein.

, Monarchvlinderlaan 176 Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Monarchvlinderlaan 176 Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Monarchvlinderlaan 176 Utrecht, Makelaar in Utrecht

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met een ruime meterkast, hangend toilet met een fonteintje. Grote keuken met veel werkblad en opbergruimte. Ruime woonkamer met een glazen pui tot aan het plafond. Hierdoor is de woonkamer heerlijk licht. Door de vide is de woning alles behalve saai en standaard. Onder de trap bevindt zich een ruime trapkast. De tuin heeft een achterom en een schuur.

1e Verdieping:
Overloop, de ruime vide kan uitstekend dienst doen als kantoorruimte of voor de kinderen als gameroom. Ook bevindt zich hier een berging en ruimte voor de wasmachine en droger. De slaapkamer aan de voorkant heeft zowel toegang tot het balkon als tot de nette badkamer. De badkamer is in 2012 vernieuwd. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en een dubbele wastafel.

2e Verdieping:
Ruime overloop, drie grote slaapkamer en een tweede badkamer. De badkamer is voorzien van twee wastafels een derde toilet, ligbad en een douche.

Pluspunten van de woning

✓Locatie ten opzichte van scholen, natuur, Leidsche Rijn Centrum en uitvalswegen
✓Tuin met schuur en een achterom
✓4 slaapkamers met een goed formaat
✓Twee badkamers
✓Locatie ten opzichte van Amsterdam, Utrecht en Den Haag
✓Goede parkeergelegenheid voor de deur en in de omgeving

Vraagprijs € 450.000,– k.k.

Toplocatie

Kijk hoe snel je lopende bij de volgende locaties bent

Maximapark

7 minuten fietsen Maximapark

Haarrijnseplas

10 minuten lopen fietsen Haarrijnseplassen

Leidsche Rijn Centrum

5 minuten lopen naar Leidsche Rijn Centrum & Station

Foto's

Foto's Woonhuis

Foto's Tuin

Foto's Omgeving

Plattegronden

Video's

Monarchvlinderlaan 176

Ontwikkelingen

Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn is de grootste nieuwbouwlocatie van Nederland. Op 16 mei 2018 werd Leidsche Rijn Centrum geopend. Door de komst van Leidsche Rijn Centrum krijgt de wijk een echt stadshart. Leuke restaurantjes, wijnbarren, winkels… Alles wat je zoekt in een centrum.

Binnen Leidsche Rijn Centrum moet er  22.400 m² retail, 5.600 m² foodmarkt, 3.000 m² dienstverlening, 4.000 m² horeca en 3.000 m² maatschappelijke voorzieningen aanwezig zijn, Naast de winkels, horeca & dienstverlening zullen er ook woningen komen. Er komt een parkeergarage met 1.300 openbare en 670 private parkeerplaatsen, 762 appartementen (waarvan 322 koopappartementen en 440 huurappartementen voor Vesteda) en 10.000 m² kantoren in het hart van het plan. Parkeren zal in de eerste jaren gratis zijn. Dit om het centrum nog aantrekkelijker te maken.

Er zijn ook culturele voorzieningen, goede scholen een bibliotheek, een hele grote bioscoop en er komt een hotel. Leidsche Rijn Centrum Oost & Leeuwensteyn zal binnen korte tijd opgeleverd worden.

Daarnaast zorgt de basisschool met tweetalig onderwijs ervoor dat deze plek bijzonder aantrekkelijk is. Alleen als je in de directe omgeving woont van deze school, kunnen de kinderen ingeschreven worden. Een school die van jouw kind een wereldburger maakt, dat is toch fantastisch.

Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de wijk?

Deze ontwikkelingen in Leidsche Rijn zorgen ervoor dat de wijk steeds gezelliger wordt. Daarnaast is de verbinding met Amsterdam bijzonder goed. Vermoedelijk zullen de prijzen in Leidsche Rijn met de druk op de Amsterdamse en Utrechtse woningmarkt blijven stijgen. In Leidsche Rijn zijn alle voorzieningen te vinden, maar met 15 minuten fietsen en een paar treinminuten ben je in de oude binnenstad. Dit zorgt ervoor dat de locatie steeds aantrekkelijke wordt.