Moreelsepark 29 te Utrecht

, Moreelsepark 29 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Moreelsepark 29 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Moreelsepark 29 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Moreelsepark 29 te Utrecht, Makelaar in Utrecht

Centrum

De woning ligt midden in het centrum. Je loopt binnen enkele seconden naar het vernieuwde winkelcentrum Hoog Catharijne. Via Hoog Catharijne loop je zo overdekt naar de trein en je kunt de auto parkeren tegenover in de parkeergarage. Boodschappen kun je hier lopend doen. De supermarkt is naast de ingang van het appartement, de Hema om de hoek en de markt is er woensdag, vrijdag en zaterdag op het Vredenburgplein. Restaurants, winkels en culturele voorzieningen zijn binnen handbereik. De Neude, Ganzenmarkt en de Mariaplaats zijn allen binnen 5 minuten lopen te bereiken. In 2020 stroomt de singel weer en woon je aan de Singel.

Appartement

Dit appartement ligt op de 8e verdieping. Het appartementen complex is voorzien van twee liften. De ingang van het complex is bereiken via winkelcentrum Hoog Catharijne of aan de buitenzijde van het gebouw. Het uitzicht is fantastisch, een schilderij. Je hebt uitzicht op de dom en op de Inktpot. Het appartement heeft een grote leefkeuken, een fijne woonkamer met een open haard en een moderne badkamer. Daarnaast heb je je eigen parkeerplaats, berging, gemeenschappelijke fietsenberging en last but not least een heerlijk groot terras met uitzicht zoals je het in Utrecht wenst.

, Moreelsepark 29 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Moreelsepark 29 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Moreelsepark 29 te Utrecht, Makelaar in Utrecht

Indeling

Gemeenschappelijk entree, hal, lift.

8e verdieping:
Entree, hal met meterkast, bergkast, modern design toilet met fonteintje, kast met aansluitingen voor witgoed en de boiler. Zeer ruime moderne keuken met een grote kastenwand en een kook-/spoeleiland. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De woonkamer heeft een knusse open haard en door de grote schuifpui fantastisch uitzicht over de stad. Het is een heel bijzonder uitzicht! De slaapkamer is aansluitend aan de woonkamer. De slaapkamer is voorzien van inbouwkasten. Vanuit de slaapkamer is de moderne badkamer te bereiken met een badkamermeubel en grote inloopdouche.

Balkon:
Vanaf het balkon heb je fantastisch uitzicht over de stad.

Pluspunten van de woning

✓ Ligging ten opzichte van het centrum en station
✓ Eigen parkeerplaats op P1 (overdekt te bereiken)
✓ Turn-key
✓ Ontwikkelingen in de buurt
✓ Groot balkon met uitzicht over de stad

Vraagprijs € 325.000,–

Toplocatie

Kijk hoe snel je lopende bij de volgende locaties bent

Utrecht Centraal

1 minuut lopen naar Station Utrecht Centraal

De Markt

3 minuten lopen naar Vredenburg & de Markt

Mariaplaats

4 minuten lopen Mariaplaats

De Dom

  • 5 minuten lopen naar de Dom

 

Foto's

Foto's appartement

Foto's balkon + uitzicht

Foto's Omgeving

Plattegronden

Video's

Moreelsepark 29 te Utrecht

Gedempte singel Utrecht

Ontwikkelingen

Utrecht omsingeld

In 2020 is Utrecht eindelijk weer omsingeld. In 2020 zal ook het laatste stuk van de singel uitgegraven zijn. Aan de singel komen meer bomen, ruimte om te zitten en te spelen. Er komt een groot houten zitvlonder en de oevers worden ecologisch. Vanaf dan kan er eindelijk weer een rondje singel gemaakt worden per boot.

Beurskwartier

In 2023 heeft Utrecht een nieuw stadsdeel, dit wordt een hippe, duurzame aanvulling op het oude stadscentrum. Er komen ca. 5000 nieuwe woningen. Daarnaast is er ruimte voor groen, werkplekken en winkels. De gebouwen zullen in hoogte variëren tussen de 12 en 90 meter. De prijzen van de woningen zullen variëren van goedkope woningen tot het duurdere segment. Pas in 2023 zal er gestart worden met het bouwen van het beurskwartier

Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de wijk?

Het stationsgebied wordt een fijne plek om te wonen, werken en te verblijven. Prachtig uitzicht, dicht bij het station en de charme van de grachtenstad Utrecht wordt met de opening van de singel hersteld. Het stukje wordt nog levendiger dan het was. Voor expats zal dit stukje Utrecht nog aantrekkelijker worden. Dit resulteert in een nog grotere vraag naar woningen midden in het centrum.