Muntkade 8 A 3 te Utrecht

, Muntkade 8 A 3 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Muntkade 8 A 3 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Muntkade 8 A 3 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Muntkade 8 A 3 te Utrecht, Makelaar in Utrecht

Het Dekkledenhuis

Uniek, bijzonder en vol historie. Dit loftachtige appartement bevindt zich in het oude Dekkledenhuis gebouwd in 1913. In 2011 is het oude Dekkledenhuis waar zoals de naam het al zegt dekkleden en tenten werden verhuurd getransformeerd naar een kleinschalig appartementencomplex. De charme van een oud pand, maar met het comfort van een nieuwbouw woning.

Appartement

Het loftachtige appartement bevindt zich op de begane grond. Door de enorme raampartijen is er bijzonder veel lichtinval.

Omgeving

De woning bevindt zich aan het Merwedekanaal naast De Rijksmunt. In de zomer zwemmen veel mensen bij de Munt. Je loopt met 5 minuten Park Oog in Al in waar sinds kort Landhuis in de Stad gevestigd is. Met 10 minuten lopen ben je bij Jasmijn en Ik, Buurten in de Fabriek, Kanaalzicht. InSTOCK, Bastacosi en de andere kant op bij KinePolis, het Beatrixtheater en Miyagi and Jones.De Muntkade ligt in een groene omgeving, omringt door water en er is veel groen. Toch ben je ook 5 minuten rijden ben je op de snelweg, met 5 minuten fietsen op het station en met 8 minuten fietsen op De Neude. De locatie is top. Deze kant van Utrecht wordt HET nieuwe centrum.

, Muntkade 8 A 3 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Muntkade 8 A 3 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Muntkade 8 A 3 te Utrecht, Makelaar in Utrecht

Indeling

Gemeenschappelijk entree, hal, trappenhuis, lift.

Begane grond:

Entree, hal, bergruimte met een mogelijkheid tot het realiseren van een tweede toilet, vanuit de hal kom je in de leefruimte met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een grote oven, koelkast, vriezer met drie lades en een inductiekookplaat met 4 pitten (Pelgrim).  Het zitgedeelte is aan de voorkant. Door de vide heb je hier de hoogte van bijna 5 meter en dit gecombineerd met de grote raampartijen geeft dit hét unieke gevoel. Vanuit het zitgedeelte kan je naar buiten om voor je appartement lekker in de zon te zitten. Dit kan uiteraard ook op het gemeenschappelijke dakterras van ca. 150 m2.

1e verdieping:

Overloop, luxe badkamer met een hangend toilet, douche, wastafelmeubel een witgoedaansluitingen. De slaapkamer is ca. 17 m2 groot. De woonkamer en de slaapkamer zijn afgescheiden middels een glazenwand. Dit geeft een heel bijzonder effect.

Pluspunten van de woning

✓ Locatie ten opzichte van het centrum, openbaar vervoer en uitvalswegen;

✓ Turn-key

✓ Goed geïsoleerd

✓ Gemeenschappelijk dakterras van 150 m2

✓ Sfeer, afwerking en lichtinval

Vraagprijs € 315.000,–

Toplocatie

Kijk hoe snel je lopende bij de volgende locaties bent

Rijksmunt

1 minuut lopen naar de Rijksmunt

Park Oog in Al

4 minuten lopen naar Park Oog in Al

Land Huis in de stad

5 minuten lopen naar Landhuis in de Stad

Buurten in de Fabriek

6 minuten lopen Buurten in de Fabriek

Kanaalzicht

7 minuten lopen Kanaalzicht

Centraal Station

10 minuten lopen naar Centraal Station

 

Foto's

Foto's appartement

Foto's dakterras

Foto's Omgeving

Plattegronden

Video's

Omgeving langs de Rijksmunt

Lombokplein & Beurskwartier

Ontwikkelingen

Lombokplein

Utrecht groeit en die groei moet opgevangen worden. Nu is het Westplein een groot, druk kruispunt met veel asfalt, auto’s en fietsers. Hier zal de Leidsche Rijn doorgetrokken worden, komen er twee autostraten met 30 kilometerzone en zullen er appartementen gebouwd worden. De Leidse Rijn is een oude waterloop. De Leidsche Rijn loopt nu vanaf het Merwedekanaal bij De Munt tot aan het Westplein. De bedoeling is dat dit in eren wordt hersteld en doorgetrokken wordt. Daarnaast willen ze hier ruimte maken voor een park en tuinen voor de nieuwbouwwoningen.

Beurskwartier

In 2023 heeft Utrecht een nieuw stadsdeel, dit wordt een hippe, duurzame aanvulling op het oude stadscentrum. Er komen ca. 5000 nieuwe woningen. Daarnaast is er ruimte voor groen, werkplekken en winkels. De gebouwen zullen in hoogte variëren tussen de 12 en 90 meter. De prijzen van de woningen zullen variëren van goedkope woningen tot het duurdere segment. Pas in 2023 zal er gestart worden met het bouwen van het beurskwartier

Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de wijk?

De westkant van Utrecht zal door het nieuwe centrum en de ligging ten opzichte van het station een enorme boost krijgen. Dit wordt een duurzaam stukje Utrecht

Documenten