Oudemansstraat 3 te Utrecht

, Oudemansstraat 3 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Oudemansstraat 3 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Oudemansstraat 3 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Oudemansstraat 3 te Utrecht, Makelaar in Utrecht

Tuinwijk

De Tuinwijk is gebouwd in een tijd waarin veel steden grote, nieuwe woonwijken bouwden. Het was de guldenmiddenweg tussen stad en platteland. De dorpse opzet en architectuur, grote tuinen, op de zon georiënteerde straten en alle benodigde voorzieningen, zoals winkels en een badhuis. Zo vielen in de ideale tuinwijk platteland en stad samen. Tuinwijk ligt op loopafstand van het Oude stadscentrum, maar alle voorzieningen en het Griftpark zijn in de directe omgeving.

Het woonhuis

Dit grote woonhuis loopt aan de achterzijde wijder uit, waardoor het perceel aan de achterzijde zo breed is als de twee percelen van de achterburen. De tuin, daar wordt je echt verliefd op. Groot en voldoende zon. Maar ook de entree is aangenaam. Bijzonder breed, waardoor zelfs de kinderwagen in de gang kan blijven staan. In 2010 is de woning gerenoveerd en goed geïsoleerd. Vloerisolatie, muurisolatie en dubbel glas. Het hele huis is voorzien van een massieve eiken houten vloer.

Omgeving

De Oudemansstraat is een zijstraatje van de Van Swindenstraat. Direct achter de Albert Heijn. De ideale straat voor de postcodeloterij. Er staan maar 3 huizen in het straatje en is daarom relatief onbekend. Tijm, Frietje en Visje, Sis Bakery, Badhu, Café Willem, de Albert Heijn en de Vershoek bevinden zich om de hoek. Er is zelfs een Vinyl winkel om de hoek. Het Griftpark is een extra achtertuin. De kinderboerderij, skatebaan en ook leuke horeca is er in het Griftpark te vinden.

, Oudemansstraat 3 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Oudemansstraat 3 te Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Oudemansstraat 3 te Utrecht, Makelaar in Utrecht

Indeling

Begane grond:
Entree, meterkast, toilet en trapkast. Grote woonkamer met erker (glas-in-lood) en een open haard. Aan de achterzijde bevindt zich een moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken. Hier heb je ruimte voor een extra koelkast, wasmachine droger, sportspullen en extra werkruimte voor een fijn diner met vrienden en familie. Vanuit de woon-/eetkamer bereik je middels de openslaande deuren de tuin.

1e verdieping:
Overloop, badkamer voorzien van een dubbele wastafel, hangend toilet inloopdouche, groot ligbad en een handdoekradiator. Grote slaapkamer aan de voorzijde en nog twee slaapkamers aan de achterzijde.

2e verdieping:
Op de overloop is er extra ruimte voor bijvoorbeeld een werk- of studeerplek. Daarnaast zijn er twee ruime slaapkamers, waarvan een met een grote vaste kast met schuifwanden. De CV-opstelplaats bevindt zich in de slaapkamer aan de voorzijde.

Woonoppervlakte: 140 m2

Pluspunten van de woning

✓ Locatie ten opzichte van het centrum, openbaar vervoer en uitvalswegen;

✓ Grote zonnige tuin

✓ Goed geïsoleerde woning

✓ 5 slaapkamers met een goed formaat

✓ Sfeer, afwerking en lichtinval

✓ Zonnepanelen

Vraagprijs € 639.500,–

Toplocatie

Kijk hoe snel je lopende bij de volgende locaties bent

Tijm

1/2 minuut lopen naar de Tijm

Griftpark

2 minuten lopen naar het Griftpark

Boodschappen

2 minuten lopen naar de AH, Vershoek, DA & Frietje en Visje

SisBakery

3 minuten lopen naar SisBakery

Badhu

3 minuten lopen Badhu

Gastmaal Café

6 minuten lopen Gastmaal Café

, Oudemansstraat 3 te Utrecht, Makelaar in Utrecht

Centrum

12 minuten lopen Centrum

 

Centraal Station

10 minuten fietsen naar Centraal Station

 

Foto's

Foto's Woonhuis

Foto's dakterras (vergunningsaanvraag loopt)

Foto's Omgeving

Plattegronden

Video's

Woonhuis Tuinwijk

Tuinwijk vroeger

Documenten