Van Hoornekade 15A te Utrecht

van Hoornekade 15 a, Van Hoornekade 15 A te Utrecht, Makelaar in Utrecht
van Hoornekade 15 a, Van Hoornekade 15 A te Utrecht, Makelaar in Utrecht
van Hoornekade 15 a, Van Hoornekade 15 A te Utrecht, Makelaar in Utrecht
van Hoornekade 15 a, Van Hoornekade 15 A te Utrecht, Makelaar in Utrecht

Het appartement

Dit is een heel fijn appartement van 79 m2. Het complex is gebouwd in 2012 en heeft een actieve en gezonde VvE. Je hebt een grote gemeenschappelijke daktuin, een eigen serre, een eigen parkeerplaats en een grote berging. Het complex is relatief jong. Het is goed geïsoleerd & onderhoudsarm. Dit zorgt voor lage maandlasten. Op de gemeenschappelijke daktuin kun je heerlijk in het zonnetje zitten, een kop koffie drinken in de ochtend of juist uit je werk genieten van de zon. Vanaf de woonkamer en de serre is er altijd wat te zien. Je hebt hier vrij uitzicht.

 

Omgeving

Dit appartement ligt op korte afstand van de Amsterdamsestraatweg. De Straatweg is volop in ontwikkeling. Er komen steeds meer leuke tentjes bij. De lekkerste wijntjes en borrelhappen koop je bij Familie van Rijk. Heb je zin om lekker uit eten te gaan? The Food Club is een hele fijne huiskamer met heerlijk eten. En wist je dat er een heel leuk groot eetcafe aankomt met speciaalbiertjes? Deze kun je nu nog drinken bij Oproer of Brouwerij de Leckere. Ook winkelcentrum Rokade en winkelcentrum Overvecht zijn om de hoek.

Op woensdag is er op de Plantage een weekmarkt. Lekkere kaasjes, een visje of verse groenten koop je hier.

Werk je nu wat meer thuis en heb je een frisse neus nodig? Het Julianapark is op loopafstand. Een fantastisch mooi park, waar je kunt wandelen, sporten en op de dierenweide vind je van alles. Van zwarte zwanen tot alpaca’s. Voor de buitensporters valt vanuit deze woning ook veel te beleven: het Vechtplantsoen biedt in 5 minuten lopen al een groene omgeving, op de fiets zit je in 5 minuten buiten de stad langs de Vecht of in het Gagelbos, dat steeds fraaier wordt.

Beleggers


Ook voor beleggers is dit een interessant object. Je kunt deze appartementen verhuren voor ca. € 1.300,– per maand. Door de gunstige ligging ten opzichte van Amsterdam, twee slaapkamers en een eigen parkeerplaats zijn deze appartementen bijzonder geschikt voor succesvolle starters. Als verhuurder heb je hier weinig omkijken naar, er is een actieve VvE met lage maandlasten en de appartementen zijn zoals qua geluid goed geïsoleerd als energetisch.

van Hoornekade 15 a, Van Hoornekade 15 A te Utrecht, Makelaar in Utrecht
van Hoornekade 15 a, Van Hoornekade 15 A te Utrecht, Makelaar in Utrecht
van Hoornekade 15 a, Van Hoornekade 15 A te Utrecht, Makelaar in Utrecht

Indeling

Begane grond:
Centrale hal met bellentableau, toegang tot de parkeergarage, bergingen en de lift.

2e verdieping:
Entree, hal, toilet met fonteintje, meterkast en toegang tot de eerste slaapkamer. De badkamer is vernieuwd in 2017. Een regendouche, matglas douchewand en een groot wastafelmeubel. Woonkamer met half open keuken en toegang tot de serre. De grote tweede slaapkamer heeft een doorkijk naar de serre.

Pluspunten van de woning

  • Ligging ten opzichte van groen, stadsvoorzieningen, uitvalswegen en openbaar vervoer
  • Goed geïsoleerde woning
  • Grote gemeenschappelijke daktuin
  • Twee slaapkamers
  • Eigen parkeerplaats en aparte berging

Vraagprijs € 295.000,–

Toplocatie

Kijk hoe snel je lopende bij de volgende locaties bent

van Hoornekade 15 a, Van Hoornekade 15 A te Utrecht, Makelaar in Utrecht

Julianapark

2 minuten fietsen naar Julianapark

Sandwich Club

3 minuten fietsen naar De Sandwich Club

Station Zuilen

5 minuten fietsen naar Station Zuilen

The Food Club

5 minuten fietsen naar The Food Club

Brouwerij de Leckere

7 minuten fietsen naar Brouwerij de Leckere

De Parel van Zuylen

10 minuten fietsen naar De Parel van Zuylen

Foto's

Foto's Appartement

Foto's Omgeving

Plattegronden

Video's

Van Hoornekade 15 A te Utrecht

Ontwikkelingen

Amsterdamsestraatweg

Als makelaar volg ik alle ontwikkelingen op de voet. Ik ben zelf niet voor niets gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht. Een straat waar ik negen jaar geleden liever niet op de bus stond te wachten is nu een fijne straat. Er zijn stukjes die nog steeds niet hip, hot and happening zijn. Maar er is veel aan het veranderen. Hippe winkels, restaurants, verswinkels en groenvoorziening. Discvision  heeft een rapport opgesteld over de veranderingen aan de Amsterdamsestraatweg: ‘De Amsterdamsestraatweg gaat weer bruisen’. Samen met een aantal andere ondernemers denken we mee over de toekomst van de Amsterdamsestraatweg, waar liggen kansen, wat voor een winkels willen we zien, hoe moet het eruit komen te zien? Er wordt geïnvesteerd in het asfalt, groenvoorziening en de reclame uitingen gaan streng gecontroleerd worden. Met de komst van nieuwbouwproject Wisselspoor zullen nog meer mensen de Straatweg intensief gaan gebruiken, wat betekent dat voor de wijk?

Wisselspoor

De eerste fase van Wisselspoor is in verkoop. De prijzen van de kleinste appartementen starten op € 210.000,–  en de grootste hebben een v.o.n. prijs van € 560.000,–. De stadswoningen starten met € 475.000,– tot € 865.000,–. Wisselspoor bruist aan alle kant. Een pleisterplaats voor proberen, verzinnen en verrassen. Voor ontwerpen en ondernemen. In Wisselspoor vind je allerlei verschillende woningen. Bewoners krijgen de vrijheid om zelf te bepalen hoe hun huis of appartement er van binnen uit gaat zien. Utrecht is een stad van goed bewaarde geheimen, ideeën en ambachten. Van verrassingen op elke straathoek. Ook in Wisselspoor drink je straks dat éne biertje op dat éne terrasje. Ga je naar dat éne winkeltje. En haal je ’s ochtends je croissantje.

Cartesiusdriehoek

De Cartesiusdriehoek is een van de grootste en laatste herontwikkelingslocaties in het centrum van Utrecht. Het is gelegen hemelsbreed op slechts 1 km van de oude binnenstad van Utrecht. Het is een unieke locatie van cultuurhistorische waarde wat zich met name uit in de herontwikkelingsopgave van het gemeentelijk monument CAB-gebouw. De toekomstige gebiedsontwikkeling voorziet in 2.200 tot 2.600 woningen en circa 25.000m2 BVO aan voorzieningen met o.a. school, hotel, horeca en commercieel programma. Naast dit stedelijk programma is er ook veel ruimte voor groen: Het Cartesiuspark. 

Dit alles met hoge ambities op het gebied van mobiliteit en gezonde verstedelijking: Het gaat de meest OV en fietsvriendelijke wijk van Nederland worden, met een eigen treinstation, Utrecht Zuilen. Deze en andere ambities liggen vast in een door de gemeente gedragen koersdocument. Deze is  tot stand gekomen door middel van een zorgvuldig proces, samen met stakeholders van het gebied, waaronder huurders en omwonenden.  

Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de wijk?

Deze ontwikkelingen betekenen dat de wijk in opkomst is. Het zwaartepunt van het centrum zal meer naar het westen gaan verplaatsen. De Bloemenbuurt wordt een populaire wijk met alle voorzieningen in de directe omgeving. Een potentiële stijging zit dus zeker in deze woning en wijk.

Documenten