Over Gusto Casa

Gusto Casa Makelaar, Gusto Casa Huis Kopen Verkopen, Makelaar in Utrecht

Al deze kennis en pluspunten van meerdere kantoren tezamen is Gusto Casa. Vol energie heeft Lindy haar vaktest bij de NVM behaald en is ze in één keer geslaagd.

Overname Van Bokhorst & Van Erp

Jan van Erp, een bekende naam in de Utrechtse Makelaardij, heeft Lindy in 2018 benaderd om zijn kantoor Van Bokhorst & Van Erp Makelaars over te nemen. Een kantoor dat sinds 1960 actief is op de Utrechtse woningmarkt en een groot netwerk met zich meebrengt. Sinds november 2018 valt dus ook dit traditionele kantoor mét het bijbehorende netwerk onder de naam Gusto Casa.

Jongste vrouwelijk NVM Makelaar en Taxateur

Het diploma Assistant Register Makelaar en Taxateur (ARMT) heeft Lindy tijdens haar HBO studie mogen behalen. Daarna heeft ze haar Kandidaat Register Makelaar en Taxateur (KRMT) diploma gehaald. In mei 2018 heeft ze haar Register Makelaar (RM) en Register Taxateur (RT) diploma behaald. Bij het NRVT staat Lindy ingeschreven ingeschreven in de Kamer Wonen onder nummer: RT398766037.

Over ons

Groot netwerk

Lindy liep haar eerste stage bij Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht. Haar eindstage heeft ze volbracht in Arnhem bij De Rooij Makelaars, waarna ze aan de slag ging bij een groot makelaarskantoor. Bij Lauteslager makelaars werkte ze op de commerciële binnendienst, maar omdat Lindy altijd op zoek is naar uitdaging verhuisde ze naar Molenbeek Makelaars om bij te kunnen dragen aan het opzetten van de woningmakelaardij.

Al deze kennis en pluspunten van meerdere kantoren tezamen is Gusto Casa. Vol energie heeft Lindy haar vaktest bij de NVM behaald en is ze in één keer geslaagd.

Meer dan 10 jaar heeft Gé voor de Rabobank gewerkt, waaruit een groot netwerk is ontstaan. Het samenvoegen van deze twee vakmensen zorgt voor een dubbel zo groot netwerk waar iedereen bij Gusto Casa van profiteert.

De dames aan de telefoon

Fysiek zitten er geen dames op kantoor die de telefoon op nemen. Deze dames werken vanuit Arnhem en nemen voor meerdere bedrijven de telefoon op. Lindy kent ze al bijna haar hele leven. Deze dames zijn onmisbaar en goud waard. Grote pieken kunnen ze makkelijk opvangen, ze zijn namelijk met 5 man sterk! Daarnaast inventariseren ze wie er komen kijken bij een bezichtiging en geven ze ons een uitgebreide uitleg over deze potentiële kopers: met wie ze komen bezichtigen en wat het doel is van hun bezichtiging. Zo weten wij hoe serieus een kandidaat is. Het is dus geen callcenter dat eenvoudig telefoontjes doorgeeft, maar het zijn hele fijne commercieel binnendienstmedewerkers. De dames zijn ook nog eens super gezellig, voor een borrel zijn ze altijd in. Marijn zit wel bij ons op kantoor voor alle administratieve zaken, waardoor je een vast aanspreekpunt hebt.

Gusto Casa Makelaar, Gusto Casa Huis Kopen Verkopen, Makelaar in Utrecht

Creatieveling

Hard onderhandelen en creatief nadenken over het vermarkten van een huis, Dat zijn haar specialiteiten

Lindy Hendriks: geboren en getogen in een ondernemersgezin in Doornenburg. Een klein plaatsje met een aantal koeien en een kasteel tussen Arnhem en Nijmegen. Al snel wist ze dat de Domstad haar stad zou worden. Ze vertrok naar Utrecht en koos voor de studie Commerciële economie met de richting Sales en Marketing en als specialisatie Vastgoed en Makelaardij. De ideale combinatie in de makelaardij.

Denken in mogelijkheden

Creatief, sociaal en flexibel zijn eigenschappen die Lindy typeren. Van niets iets maken, vindt ze het leukste dat er is. Combineren en improviseren. Zo heeft ze in 4 jaar tijd 3 huizen van top tot teen verbouwd. Daarnaast analyseert Lindy alle ontwikkelingen op de (Utrechtse) woningmarkt, waardoor ze altijd op de hoogte is van wat er speelt. Ook kan ze snel schakelen, wat zorgt voor de de beste deals.

In haar weekenden vaart Lindy het liefst samen met Gé door heel Nederland. Ideeën op doen en met mensen in gesprek gaan. Door steeds de visie en mening van anderen te horen, kan ze dit vertalen naar creatieve plannen. Ook kijkt ze graag naar Kopen zonder kijken, haar lievelingsprogramma, waarna ze het liefste zelf losgaat op een project als een ware Bob Sikkes.

Gusto Casa Makelaar, Gusto Casa Huis Kopen Verkopen, Makelaar in Utrecht

Analist

Het type labrador: betrouwbaar en een allemansvriend, maar een pitbull in de onderhandeling

Gé Hoeijmakers: onze Limburger. Geboren en getogen in Horst aan de Maas bij Venlo, maar naar het midden van het land vertrokken voor alle ZZP opdrachten van de Rabobank. Daarvoor werkte hij op een verzekeringskantoor en daarna op de afdeling Bijzonder Beheer. Zijn analytisch vermogen, kennis van financiële producten en voorliefde voor beleggingen komen in zijn werk bij Gusto Casa goed van pas. Gé weet namelijk hoe banken financieringsaanvragen bekijken en dat komt altijd van pas bij het inschatten van de risico’s bij de aankoop van een woning of beleggingspand.

Kansen zien

Gé houdt van rekenen en ziet altijd kansen. Hij houdt zich met name bezig met het vinden van beleggingsvastgoed. Grote projecten boven een miljoen, portefeuille overnames of de start van een mooie portefeuille met een eerste pand? Gé gaat voor je op zoek! Daarnaast is ook het aan- en verkopen van woningen aan hem besteed.

Zijn grote voorbeeld is Ryan Serhant. Gé volgt al zijn cursussen, waardoor hij de concurrentie altijd een stapje voor is.

Gusto Casa Makelaar, Gusto Casa Huis Kopen Verkopen, Makelaar in Utrecht

Regelneef

Ze maakt lijstjes van lijstjes. Zo is er altijd overzicht en structuur

Marijn Tibboel: samen met haar vriend en kat woont ze in Utrecht. Ze heeft in Utrecht gestudeerd en woonde tot voor kort in een studentenhuis in de Vogelenbuurt. Ze is verliefd op onze mooie Domstad en dol op de Utrechtse horeca. Marijn is afgestudeerd als taalkundige. Fijn voor Lindy, want zo kunnen al haar schrijfsels, analyses en documenten gestructureerd worden en op spelling en taal worden gecheckt.

Duidelijke taal

Marijn helpt mensen graag van A tot Z. Ze zorgt ervoor dat alles helder is en te begrijpen door onze opdrachtgevers. Het is tenslotte al stressvol en ingewikkeld genoeg om een huis te (ver)kopen en het zijn geen documenten die je iedere dag ziet. Daarnaast helpt Marijn je bij het schakelen tussen verschillende personen, zodat jij één contactpersoon hebt.

Loop jij binnenkort met Marijn alle documenten door voor de verkoop? Zo zijn die documenten in een keer een stuk minder ingewikkeld. Een strakke planning? Geen probleem! Marijn loopt de tijdlijn met je door en zorgt ervoor dat alles op tijd wordt gedaan.

 

Meer weten?

Laten we een kop koffie of goed glas wijn drinken! Dan bespreken we samen alle te doorlopen stappen.

Extra diensten

Oppas

Zonder kinderen is het kijken naar een huis vaak veel prettiger. Wanneer jij dat prettig vindt, kunnen wij voor een oppas zorgen tijdens de bezichtigingen.

Opruimservice

Een opgeruimd huis verkoopt het beste, maar waar haal je de tijd vandaan. Onze opruimservice komt in overleg het aantal afgesproken uren jouw huis opruimen.

Sfeermakers

Met een paar kleine aanpassingen verkoopt het huis beter. Onze styliste zorgt voor de perfecte zichtlijnen en de juiste sfeer voor een geslaagde verkoop.