, The Food Club, de huiskamer aan de Amsterdamsestraatweg, Makelaar in Utrecht

The Food Club, de huiskamer aan de Amsterdamsestraatweg

Jeroen en Carlijn opende The Food Club 5 maart 2018. The Food Club is een tweede huiskamer van de buurt, een heerlijke plek om bij te kletsen, te werken, te eten of aan de bar wijn te drinken en de wine bingokaart zo ver mogelijk af te stempelen! Carlijn & Jeroen zijn ontzettend gastvrij. Ze werken knetter hard en zijn bijna altijd zelf aanwezig. Ze zijn op de hoogte van wat er leeft bij hun gasten en zijn bijna net zo enthousiast als jij zelf als je een nieuw huis hebt gekocht, gaat samen wonen of een feestje wil organiseren.

The Food Club

The Food Club, ze adverteren er niet mee, maar The Food Club is geheel glutenvrij. En niet alleen omdat het zo hip is… En nee, dat is niet smaakloos, maar hartstikke lekker. Zo heb je hier fluffy pancakes, pokebowls, avotoast en de aller lekkerste macarons. Carlijn zou je ook kunnen kennen van haar blog voor mensen met een voedselintolerantie: Foodless. Rensje & Carlijn staan in de keuken en maken hier de lekkerste dingen. Mijn persoonlijke favoriet is soms heel slecht toch echt de falafel en de zoete aardappelfrietjes. Ik heb zelf geen glutenintolerantie, maar mijn darmen hebben wel heel veel moeite met tarwe. Ook hebben ze hier heerlijke bitterballen & speciaalbiertjes. Bij The Food Club vind je ook het buurtbord. Een soort van briefjes bord van de Appie, maar dan hip en voor vaste gasten. Dus zoek je een kamer, wil je de fiets van je zoon of dochter verkopen of wil een goed initiatief promoten, hang een briefje op het buurtbord en laat de buren weten wat er speelt in de wijk! Ook kun je af en toe meedoen met de pubquiz of andere evenementen.

De Amsterdamsestraatweg in ontwikkeling

Je moet best wat lef hebben om je nieuwe zaak aan de Amsterdamsestraatweg te starten in 2018. Toen was de wijk al wel opkomend. Maar ze waren samen met Familie van Rijk een van de eerste hippe zaken die het aandurfde. Carlijn hoopt dat de Amsterdamsestraatweg een beetje de look and feel krijgt van de Adriaen van Ostadelaan. Leuke winkels, hippe zaakjes, goede horeca. Nog meer goede horeca versterkt elkaar op de Amsterdamsestraatweg. Ze is blij dat de gemeente investeert in de Amsterdamsestraatweg. 

Daarnaast zie je de wijk veranderen en komen er steeds meer jonge stellen en ontzettend gezellige mensen wonen. Als je een huis hebt gekocht en je komt dat vieren bij The Food Club krijg je altijd een glaasje Cava om je een warm welkom in de buurt te geven. Dat is waar het om gaat een warm welkom en een fijne huiskamer van de buurt. Ze zien steeds meer jonge stellen in de wijk komen wonen. Hierdoor zien ze echt een verandering in de wijk.

Mooiste plekjes van Utrecht

Op de vraag wat ze de mooiste plekjes vinden van Utrecht, komt er een heel snel antwoord en een hele vragende blik. Ons terras natuurlijk, wat anders? ‘s Ochtends zit je hier heerlijk in het zonnetjes je ontbijt te eten. Er komt van alles voorbij en het is hier heerlijk mensen kijken. Wat wil je nog meer?

Wil jij om de hoek wonen van The Food Club? Houd dan ons aanbod in de gaten.