Inloggen
Uw zoekresultaten

Advies

Advies

Wil jij advies over de woningmarkt in Utrecht? Dat kan!

Heb jij een huis gekocht of verkocht zonder de tussenkomst van een makelaar, maar twijfel je over een aantal zaken? Bijvoorbeeld welke artikelen moeten in de koopovereenkomst staan? Is het slim om de woning eerder te gebruiken (slopen of wonen) dat de notariële overdracht? Wij geven graag advies.

Welke wijk is op dit moment interessant?

Je twijfelt in Utrecht Oost wonen is altijd een droom geweest. Echter, in de huidige markt past het wensenlijstje niet meer bij het budget. Wil jij weten welke wijken er in opkomst zijn? Wat zijn de ontwikkelingen en wat doet dat voor de waarde-ontwikkeling? Ik kijk graag samen met jou naar de wensen, toekomstplannen en ontwikkelingen naar de geschikte wijken.

Het geld op de bank kost momenteel geld. In Kanaleneiland schieten de prijzen omhoog. Waar, in welke buurt of wijk moet je nu kopen en investeren om een mooi rendement te kunnen behalen? Samen kijken we naar de ontwikkelingen en het doel van het beleggingsobject.

Aandachtspunten

Jouw zoon of dochter gaat studeren in Utrecht. Een mooie gelegenheid om een huis te kopen. Lijkt simpel, je ziet een mooie woning, doet een bod en het nieuwe studentenhuis is geboren. In Utrecht zijn er echter veel haken en ogen bij de verhuur van een object. Niet overal in Utrecht worden er vergunningen afgegeven voor kamerbewoning. De woningmarkt in Utrecht is een markt apart. Samen kijken we naar de geschikte oplossing.

Je hebt een leuk appartement gezien. Je wil dit verhuren, maar nu begint iemand in de kroeg over huurpunten. Hoe zit dit? Hoe kun je het appartement of het huis zo optimaliseren dat je de markthuurwaarde kunt vragen aan je huurders zonder bang te zijn dat ze naar de huurcommissie stappen?

Je hebt een mooi appartement op het oog. Echter, je maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren. Hoe werkt dat zo’n VvE. Wat hoort er in kas te zitten, wat zijn de bijzonderheden. Wij kijken graag met jou mee. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker, is de VvE hier al op voorbereid?

Wat moet ik bieden?

Redelijk impulsief vroeg je een bezichtiging aan voor een huis. Je had je nog niet verdiept in een makelaar. Maar tegen al je verwachtingen in, ben je verliefd geworden op dit huis. Er is geen tijd meer om met een aankoopmakelaar te komen kijken. Morgen moet voor 12.00 uur het bod binnen zijn. Samen kijken we naar alle relevante documenten en geef ik een advies over de uit te brengen van een bod. Er zijn namelijk geen stelregels, zoals veel mensen denken. Er moet gekeken worden naar de waarde van de woning. Alleen dan weet je wat je kunt en wilt bieden.

Advies over de woningmarkt in Utrecht aanvragen

Advies aanvragen

Blogs

Amsterdamsestraatweg

&meer: hip, vintage, origineel! Waar? D...

okt 25, 2018
Amsterdamsestraatweg: zelf kom ik vanuit een klein boeren dorp tussen Arnhem & Nijmegen. Niet alleen ik ben van [meer]
Verder lezen
vrouwelijke makelaar utrecht

Waarom kiezen voor een vrouwelijke makelaar?...

okt 19, 2018
Vrouwelijke makelaar, een kans ook in deze markt. In de meeste gevallen is de vrouw degene die bepaalt of het huis [meer]
Verder lezen
Bloemist Ondiep

Gloriosa, een gezellige Utrechtse bloemist

okt 12, 2018
Vorig jaar kwam ik voor het eerst bij Rachelle binnen. Ik moest bloemen kopen voor een fotoafspraak voor een huis w [meer]
Verder lezen
Appartement Oudenoord

Karibu Café, een oase van groen in de verste...

okt 08, 2018
Karibu Café: Yentl Duijn is 31 jaar en sinds februari 2018 ondernemer en niet te vergeten eigenaar van het café. Ka [meer]
Verder lezen