Gloriosa, Gloriosa, een gezellige Utrechtse bloemist, Makelaar in Utrecht

Gloriosa, een gezellige Utrechtse bloemist

Vorig jaar kwam ik voor het eerst bij Rachelle binnen. Ik moest bloemen kopen voor een fotoafspraak voor een huis wat ik in verkoop kreeg. Tegelijkertijd moest ik tussen mijn afspraken door heel erg nodig naar de wc. Een beetje beschaamd vroeg ik aan Rachelle of dat mocht. Voor Rachelle was dat geen probleem. Ze maakte direct een mooie bos, ik wilde afrekenen en dacht het echt niet goed gehoord te hebben. Twee fantastische veldboeketten en twee hortensia’s en ik moest € 31,50 afrekenen. Ik begreep er niets van. Liep vrolijk door de vriendelijkheid en het bedrag de winkel uit. Dacht nog stiekem, deze bloemen kunnen nooit lang staan voor dit bedrag. Maar niets is minder waar. Soms staan de bossen wel tot 3 weken. Je snapt natuurlijk wel, dat ik nu altijd voor mijn bloemen naar Rachelle van Gloriosa ga.

Familiebedrijf

Rachelle vertelt dat de opa van haar vriend Michel is begonnen als bloemenhandelaar. Hij ging heel ouderwets met een vestkar het hele land door. Ongeveer 50 jaar geleden is hij de winkel begonnen. Daarna hebben hebben de ouders van haar vriend Michel de winkel overgenomen en nu sinds twee jaar is de bloemenwinkel van Rachelle en Michel. Het is een echt familiebedrijf en ze hoopt dat hun zoon het over een aantal jaar voort wil zetten.

Utrecht

Het mooiste plekje van Utrecht is voor Rachelle toch echt Ondiep. Utrecht is speciaal omdat het zo centraal ligt. Daarnaast zijn Utrechters eerlijk en oprecht. Op Utrechters kun je bouwen in moeilijke tijden, maar ook in leuke tijden.

Gloriosa

Gloriosa maakt Utrecht een beetje leuker en gezelliger, omdat je vrolijk wordt van de kleurrijke bloemen en planten. Ze presenteren de bloemen en planten zoveel mogelijk buiten. Mijn eigen ervaring is dat de bloemenwinkel echt aanvoelt als een dorpsbloemist. Ze weet van haar klanten van welke bloemen ze houden, wat bij haar klanten past en verzoeknummers (planten en bloemen) worden altijd voor je verzorgd.Gloriosa, Gloriosa, een gezellige Utrechtse bloemist, Makelaar in Utrecht

Voor de gezelligheid wil je iedere week wel je bloemen kopen bij Rachelle en Michel, maar vanwege de kwaliteit hoef je eigenlijk maar een keer in de twee weken een nieuwe bos te kopen. Wil jij om de hoek wonen bij deze leuke bloemist bij de Roode Brug? Houd dan ons aanbod in de gaten.