Goesting Utrecht, Goesting Utrecht, een heel bijzonder plekje, Makelaar in Utrecht

Goesting Utrecht, een heel bijzonder plekje

Goesting Utrecht: een heel bijzonder plekje in de oude hondenstal van de Veeartsenijschool. Niet een hype, maar al sinds 2001 wel heel erg goed. Katy en Ron begonnen als een exclusief restaurant in 2001. Een soort oase in de stad. Sinds 2010 richten zij zich heel bewust op een veel breder publiek.Goesting Utrecht, Goesting Utrecht, een heel bijzonder plekje, Makelaar in Utrecht

Utrecht is speciaal

Katy en Ron vinden Utrecht speciaal omdat onze Domstad een bruisende historische stad is. Er gebeurt veel op cultureel gebied. De stad is geliefd bij toeristen. Maar gelukkig is onze stad nog niet te geliefd bij toeristen. Daarom blijft onze stad toch een dorpskarakter houden. De mix van (binnen- en buitenlandse) studenten, zakelijke publiek, toeristen en ‘nieuwe’ en ’oorspronkelijke’ Utrechters zorgen voor een bijzondere sfeer.

Oase

Goesting maakt Utrecht een beetje leuker, omdat wij op een unieke groene locatie in de stad gevestigd zijn. Op deze unieke groene locatie kunnen wij al heel lang een fijn en beproefd product bieden. Dit doen we met veel plezier!

In 2001 zijn wij gestart, maar sinds 2010 is Goesting, heel bewust, voor een breder publiek een fijne plek. We zijn 7 dagen per week open voor lunch, borrel en diner. Van eenvoudig tot luxe, bij Goesting is het echt genieten.

Toekomst voor Goesting Utrecht

De toekomstplannen voor Goesting Utrecht zijn de continuiteit behouden in kwaliteit en service, met behulp van ons steady en enthousiast team. Daarnaast lijkt ons een eigen ‘Goesting’ bier ook wel heel bijzonder en tof. En wellicht ooit een visbar naar Scandinavisch voorbeeld. Bijvoorbeeld ‘Goesting aan Zee’ (en dat hoeft niet letterlijk aan zee, maar dat kan ook gewoon in onze mooie Domstad).

Wittevrouwen

Katy en Ron verwachten dat Wittevrouwen en de Zeeheldenbuurt over 5 jaar nog steeds net zo mooi en sfeervol is. Het is een dorpje in de stad. Wittevrouwen en de Zeeheldenbuurt zijn natuurlijk enorm geliefd bij dit duo, maar toch vinden zij het mooiste plekje in Utrecht het Museumkwartier.

Goesting Utrecht, Goesting Utrecht, een heel bijzonder plekje, Makelaar in Utrecht

Het best bewaarde geheim

Volgens Ron en Katy is het best bewaarde geheim van Utrecht: ‘Eindeloos gedicht’ langs de Oudegracht, ter hoogte van de Smeebrug. Iedere zaterdagmiddag komt er een letter bij…

Het best bewaarde geheim van Goesting zelf is onze dinertuin. Op mooie zomeravonden kun je hier genieten alsof je op vakantie bent. De tuin ligt ‘verstopt’ achter ons pand en aan De Biltsche Grift. De dinertuin is volledig door groen omsloten, waardoor veel mensen enorm verrast zijn als ze hier voor het eerst komen.

Wil jij wonen om de hoek van Goesting? Dat kan! Samen gaan wij op zoek naar een geschikte woning. Ben jij benieuwd hoe wat jouw woning waard is?