Gratis waardebepaling Utrecht

Gratis waardebepaling Utrecht. De huizenprijzen stijgen enorm. Je vergelijkt wat met de huizen in de wijk. Maar wat is jouw huis waard?

Waardebepaling

Een taxateur bepaalt de objectieve waarde. We kunnen een indicatie geven van de verwachte opbrengst tijdens een gratis waardebepaling. Hierbij kunnen we meteen de gewenste verkoopstrategie doornemen en de punten van aandacht voor de verkoop. Uiteraard kunnen we ook alleen een waardebepaling afgeven ter indicatie. Mogelijk is er een renteherziening mogelijk. Voor de renteherziening of herfinanciering heb je een taxatierapport nodig.

, Gratis waardebepaling Utrecht Gusto Casa, Makelaar in Utrecht

Doel gratis waardebepaling Utrecht

Een gratis waardebepaling kun je aanvragen voor verschillende doeleinden:

  • verkoopbeslissing;
  • advies voor financiële herstructurering;
  • advies renteherziening;

Wanneer er een financiering aangevraagd gaat worden is er in de meeste gevallen een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit kan een NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) rapport zijn. Deze rapporten worden opgesteld door een gecertificeerde taxateur.  De waarde is onderbouwd en een derde partij controleert de waarde van het object.

 

De Makelaar

Als makelaar kom ik graag langs voor een gratis waardebepaling in Utrecht. Ik ben als taxateur bij het NRVT en bij Vastgoedcert ingeschreven. Ik sta ingeschreven in de Kamer Wonen. Dit houdt in dat ik de juiste kennis in huis heb voor een gedegen waardebepaling. Als makelaar en taxateur ben ik altijd op zoek naar de mogelijkheden van een huis. Daarnaast is het belangrijk om de ontwikkelingen in de omgeving mee te nemen voor de juiste waarde. Ik geef bij een gratis waardebepaling niet alleen de waarde af, maar geef ook tips mee voor het beste verkoopresultaat.

Waardebepaling online

Het is mogelijk om binnen een minuut een gratis waardebepaling te ontvangen. Echter, in deze markt gaat het hard. De huizenprijzen stijgen met een ongekende snelheid. Maar juist met de goede marketing en een goede verkoopstrategie kun je het verschil maken. Daardoor is het verstandig om een makelaar en taxateur bij jou thuis te laten komen. Samen kan er dan gekeken worden wat er met de nodige inspanningen gerealiseerd kan worden.

 

Gratis waardebepaling Utrecht