Karibu Café, Karibu Café, een oase van groen in de verstening van de stad, Makelaar in Utrecht

Karibu Café, een oase van groen in de verstening van de stad

Karibu Café: Yentl Duijn is 31 jaar en sinds februari 2018 ondernemer en niet te vergeten eigenaar van het café. Karibu is een oase van groen in de verstening van de stad. Yentl woont zelf in Lombok en heeft altijd een eigen ontbijt- & lunchbar als droom gehad. Ze wil met haar ontbijt- & lunchbar aansluiting met mensen in de buurt vinden en een ontmoetingsplek worden voor mensen die even willen ontsnappen aan de drukte van de stad.

One of a kind

Yentl vindt Utrecht speciaal omdat  de stad echt one of a kind is in alles wat ze te bieden heeft. Geen en masse taferelen. Utrecht heeft een historische karakter. De hele binnenstad is een sprookje met alle verstopte hofjes en de grachten natuurlijk.

Karibu Café aan de Oudenoord

Karibu Café aan de Oudenoord maakt Utrecht een beetje groener & exotischer.  Mensen kunnen bij Karibu Café lekker wegkruipen tussen al het groen en kunnen ontsnappen aan de drukte van de stad onder het genot van een heerlijk brekkie!

Gezond en lekker

Yentl is begonnen met Karibu Café in maart 2018 en je kan er van woensdag t/m zondag terecht voor zowel een lekker als gezond all-day brekkie, gecombineerd met koffie van The Village en/of een versgemaakte sap van de eigen juicebar. Van vrijdag t/m zondag kan je ook lekker borrelen met heerlijke (vegetarische, vegan en ‘gewone’!) bites, een Vedett van de tap of een heerlijke wijn geselecteerd door een lokale sommelier.
Karibu Café, Karibu Café, een oase van groen in de verstening van de stad, Makelaar in Utrecht

De toekomst is nog even geheim…

Karibu zit tijdelijk op de locatie aan de Oudenoord, maar de toekomstplannen zijn zeker niet tijdelijk. Wat de toekomstplannen zijn houdt Yentl nog even geheim.

Over 5 jaar

Op de vraag wat ze verwacht van de wijk over 5 jaar geeft ze het antwoord: “Ik verwacht dat deze wijk over 5 jaar zo goed als bij het centrum hoort en meer zal bruisen door kleine ondernemers die de wijk een stukje leuker willen maken”. Voor Yentl is het mooiste plekje in Utrecht de Oude Hortus en uiteraard Rhijnauwen.

Het best bewaarde geheim van Utrecht

Het best bewaarde geheim van Utrecht is volgens Yentl misschien wel Karibu. Het best bewaarde geheim van Karibu  is dat je door de sfeervolle en unieke ruimte misschien niet verwacht dat je ook nog heerlijk kan eten & drinken voor een zeer betaalbare prijs. Alles is met heel veel liefde en zorg bereidt en dat proef je écht!

Houdt ons woningaanbod in de gaten, want misschien woon jij binnenkort wel op loopafstand van Karibu Café en kun je iedere dag genieten van een heerlijk ontbijtje of een kop koffie.