Verkoopstyling

, Verkoopstyling, Makelaar in Utrecht

Verkoopstyling

Verkoopstyling? Zeker!

De uitstraling van een woning, een opgeruimd interieur en sfeervolle styling zijn erg belangrijk bij de verkoop van een huis. Daarom is verkoopstyling een vast onderdeel bij ons in het verkoopproces. We gaan verder dan alleen een verse bos bloemen en zetten onze creativiteit en ervaring in voor de perfecte presentatie van jouw huis.

Uitstraling

, Verkoopstyling, Makelaar in Utrecht

Uitstraling

We benadrukken de positieve punten

Omdat jij al helemaal thuis bent in je eigen huis zie je bepaalde eigenschappen, positieve punten of kleine gebreken misschien minder goed dan iemand die er voor het eerst naar kijkt. Daarom lopen we samen met jou als verkoper door alle ruimtes van de woning en adviseren we hoe de ruimte optimaal gepresenteerd kan worden. Hierbij letten we op verschillende dingen. Komt er voldoende daglicht binnen? Is het schoon en opgeruimd? Wat zijn de pluspunten van de ruimte en hoe kunnen we die het beste tot hun recht laten komen? En hoe brengen we sfeer aan in de woning?

Opruimen

, Verkoopstyling, Makelaar in Utrecht

Opruimen

Naast vastgoedstyling is opruimen heel belangrijk

Misschien niet de leukste klus, maar om het voor potentiële kopers makkelijker te maken zichzelf in een huis te zien wonen, is een blanco canvas het beste uitgangspunt. Dat wil zeggen: alle losse spullen uit het zicht. Dit geldt ook voor persoonlijke items, zoals foto’s, speelgoed, hobbyspullen en specifieke (religieuze) uitingen. Maar opruimen betekent ook dat er niet te veel meubels in een kamer staan, de vensterbanken leeg zijn en de gordijnen open.

Sfeer

, Verkoopstyling, Makelaar in Utrecht

Sfeer

We halen letterlijk alles uit de kast

Door jouw interieur te stylen, worden positieve aspecten van bijvoorbeeld de woon- of slaapkamer versterkt. Speciaal voor de fotografie en tijdens bezichtigingen maakt onze styliste mooie composities van accessoires die al aanwezig zijn en items die wij mee kunnen brengen. Bijzonder keramiek, opvallende kookboeken, een gekleurd plaid met bijpassende kussens voor op de bank of een stijlvol zeeppompje en gastendoekjes voor in de badkamer. Onze stylingkast op kantoor is gevuld met sfeermakers in aansprekende kleuren en materialen die goed overkomen op de foto. Alsof jouw huis op de cover van een woontijdschrift komt te staan!

Utrecht

, Verkoopstyling, Makelaar in Utrecht

Utrecht

mooie woonaccessoires, planten en bloemen halen we gewoon uit onze eigen stad

In Utrecht vind je een ruim aanbod aan inspirerende lokale ondernemers, bijzondere kringloopwinkels en bekende grotere interieurzaken. Daarin halen wij accessoires voor in onze stylingkast, maar ook eenmalige aankopen, zoals een prachtige bos bloemen, gewoon uit de onze eigen stad!

Styling & Advies

, Verkoopstyling, Makelaar in Utrecht

Styling & Advies

Voor een perfect verkoopbare woning is vastgoedstyling essentieel

Onze interieur styliste Wendy komt voorafgaand aan de fotografie bij je langs om samen alle ruimtes van de woning te bekijken en te bespreken welke aanpassingen nodig zijn om jouw huis het mooist op de foto te krijgen. Hierbij wordt meteen een inventarisatie gemaakt van de aanwezige meubels en accessoires. Indien nodig vullen we deze aan met onze uitleen items om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Een Gusto Casa styling advies bevat het volgende:

  • per ruimte een samenvatting van wat er is besproken
  • een shopping list
  • handige links en adressen
  • aanvullende tips en adviezen

Met dit advies heb je een handig overzicht om aan de slag te gaan met alle voorbereidingen. Wendy is tevens aanwezig op de dag van de fotografie om de laatste hand te leggen aan de styling zodat jouw woning perfect in beeld komt.

Wil jij jouw huis verkopen met verkoopstyling?