Verkoopstyling

Verkoopstyling? Zeker! De uitstraling van een woning, het interieur en een goede styling zijn erg belangrijk en daarom een vast onderdeel in ons verkoopproces. We gaan verder dan alleen een verse bos bloemen en zetten onze creativiteit en ervaring in voor een perfecte presentatie.

Uitstraling

We hechten veel waarde aan een goede visuele uitstraling en styling speelt hierbij een essentiële rol. Omdat jij al helemaal thuis bent in je eigen huis zie je bepaalde eigenschappen, positieve punten of kleine gebreken misschien niet meer. Daarom lopen we samen met de verkoper door alle ruimtes van de woning en adviseren we over hoe de ruimte optimaal kunnen presenteren. Hierbij letten we bij voorbeeld op de lichtinval, komt er voldoende daglicht binnen? Is het schoon en opgeruimd? Wat zijn de pluspunten van de ruimte en hoe kunnen we die het beste tot zijn recht laten komen? En hoe brengen we sfeer aan in de woning?

Opruimen

Naast vastgoedstyling is opruimen belangrijk. Niet de leukste klus misschien, maar om een potentiele koper een goed en neutraal beeld te geven van het huis is een blanco canvas het beste uitgangspunt. Dat wil zeggen alle losse spullen uit het zicht, dit geldt ook voor persoonlijke items zoals foto’s, speelgoed, hobbyspullen en specifieke (religieuze) uitingen. Niet te veel meubels in de kamers, vensterbanken leeg en de gordijnen open.

 

Sfeer

Als de basis goed is brengen we vervolgens extra sfeer aan door middel van interieur styling. Dit versterkt de positieve aspecten van bijvoorbeeld een woon- of slaapkamer. We bekijken wat er al aan accessoires aanwezig is, maar we kunnen ook eigen items meebrengen speciaal voor de fotografie en tijdens bezichtigingen. Van mooi keramiek, een gekleurd plaid met bijpassende kussens en kookboeken tot een stijlvol zeeppompje en gastendoekjes voor in de badkamer. Onze stylingkast op kantoor is gevuld met sfeervolle accessoires in aansprekende kleuren en materialen die goed overkomen op de foto. Alsof je huis op de cover van een woontijdschrift komt!

Utrecht

Die mooie woonaccessoires, planten en bloemen halen we gewoon in onze eigen stad. In Utrecht vind je een ruim aanbod aan inspirerende lokale ondernemers, bijzondere kringloopwinkels en bekende grotere interieurzaken.

Styling

Voor een perfect verkoopbare woning is vastgoed styling essentieel. Onze interieur stylist Wendy komt voorafgaand aan de fotografie bij je langs om samen alle ruimtes van de woning te bekijken en te bespreken welke aanpassingen nodig zijn. Hierbij wordt meteen een inventarisatie gemaakt van de aanwezige meubels en accessoires. Indien nodig vullen we deze aan met onze uitleen items om de woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren.

Een Gusto Casa styling advies bevat het volgende:

  • per ruimte een samenvatting van wat er is besproken
  • een shopping list
  • handige links en adressen
  • aanvullende tips en adviezen

Met dit advies heb je een handig overzicht om aan de slag te gaan met alle voorbereidingen. Wendy is tevens aanwezig op de dag van de fotografie om de laatste hand te leggen aan de styling zodat je woning perfect in beeld komt.

 

Wil jij jouw huis verkopen met verkoopstyling?