1e Daalsedijk 165

€ 325.000,- k.k.

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Adres
1e Daalsedijk 165
Plaats
UTRECHT
Postcode
3513 TE
Perceel oppervlakte
52 m2
Woonoppervlakte
60 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Bouwjaar
1910

Informatie 1e Daalsedijk 165

Woning
Schuin tegenover ons kantoor mogen wij deze woning verkopen, in de leukste straat van Utrecht! De vorige bewoners hebben hier sinds 1974 met veel plezier gewoond en hebben het huis met pijn in hun hart achter moeten laten. Nu is het tijd om er nieuw leven in te blazen. Kom jij dat doen?

De woonkamer is een heerlijk lichte plek waar je een gezellige zithoek kunt creëren en een grote eettafel neer kunt zetten. Heb jij graag vrienden of familie over de vloer? Dat kan! Door de open keuken kun je gewoon door blijven praten terwijl je staat te koken. Via de keuken kun je naar buiten, maar er zijn ook openslaande deuren naar de stadstuin vanuit de woonkamer. Achter de keuken zit de badkamer met het toilet. En via de tuin kun je de berging bereiken. Ook in de woonkamer is een kast ingebouwd, waardoor je genoeg opslagruimte hebt, heerlijk!

De open trap in de woonkamer leidt je naar boven, waar je gelijk in de eerste slaapkamer terecht komt. En aan de voorkant is de tweede slaapkamer te vinden. Zowel aan de voor- als achterzijde van dit huis is een dakkapel geplaatst, waardoor het twee fijne lichte kamers zijn. De vliering is te bereiken via een vlizotrap en biedt nóg meer opslagplek.

Omgeving
We zeiden het al: 'de leukste straat van Utrecht' Hoe wij dat weten? We werken er niet alleen, maar wonen er zelf ook! Het is een rustig straatje parallel aan de Amsterdamsestraatweg. Naast de oude echte Utrechters, komen er ook steeds meer jonge mensen wonen. Aan deze kant van de straat zetten veel mensen een bankje voor het huis, zodat je 's middag lekker van de zon kunt genieten. Hoe gezellig is dat?!

Niet alleen de straat voelt aan als thuiskomen, maar de buurt ook. De afgelopen jaren hebben ontzettend veel ondernemers zich hier gevestigd en vind je hier allerlei leuke winkels, cafés en restaurants. Zoek je een cadeautje? Kijk eens bij &meer of Winkel vol winkeltjes. Wil je thuis lekker koken? Bij Amazing Oriental vind je ingrediënten die je nog nooit eerder hebt gezien. Of loop langs bij Familie van Rijk voor de lekkerste drankjes en borrelhappen! Ga je liever ergens zitten waar er voor jou wordt gezorgd? Bij Bagels&Beans maken ze een lekker broodje voor je, bij Satriales een authentieke Italiaanse pizza en bij Ddadi krijg je allemaal kleine hapjes die je kunt delen met vrienden.

En jouw vrienden, die zijn er zo! Jouw nieuwe huis is namelijk ontzettend goed bereikbaar. Of ze nu met de auto komen of met de trein. Binnen tien minuten loop je naar Utrecht Centraal of rij je op de A2. Daarnaast is het centrum van Utrecht om de hoek, een kwestie van de Singel oversteken.

Indeling
Begane grond: via de hal loop je de open woon- en eetkamer binnen. Er is een inbouwkast, open trap en open keuken. Achteraan ligt de badkamer met het toilet. Vanuit de woon- en eetkamer zijn er openslaande deuren naar de tuin waar ook de berging staat.

Eerste verdieping: via de trap naar boven, bereik je direct de eerste slaapkamer aan de achterzijde. Hier kun je ook de vliering op. Aan de voorzijde is de tweede slaapkamer te vinden.

Vliering: via een vlizotrap is de vliering te bereiken.

Pluspunten
- Locatie ten opzichte van het centrum, openbaar vervoer en uitvalswegen
- Stadstuin met berging
- Een wijk vol ontwikkelingen dicht bij het centrum
- Mogelijkheid tot opbouwen
- Vliering, berging en bergkast

Wat de verkopers je willen vertellen

Kenmerken 1e Daalsedijk 165

Overdracht

Koopprijs

€ 325.000,- k.k.

Aanvaarding

Direct

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte

52 m2

Woonoppervlakte

60 m2

Inhoud

249 m3

Bouw

Soort

Woonhuis

Bouwvorm

Bestaande bouw

Bouwjaar

1910

Dak type

Zadeldak

Isolatievormen

Dubbelglas

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Aantal badkamers

1

Brochures 1e Daalsedijk 165

Foto's 1e Daalsedijk 165

Plattegronden 1e Daalsedijk 165

Video's 1e Daalsedijk 165

Boek een bezichtiging