Aankoopmakelaar in Utrecht

, Aankoopmakelaar in Utrecht, Makelaar in Utrecht

Aankoopmakelaar in Utrecht

Aankoopmakelaar in Utrecht…. Verliefd worden op een huis kunnen we allemaal, maar waar moet je op letten bij het kopen van een huis?

Wij als aankoopmakelaar in Utrecht weten dat als geen ander. Als je de liefde niet direct voelt als je op de drempel van een woning staat, kun je het beter aan je neus voorbij laten gaan. Een aantal jaar geleden kocht Lindy zelf een woning waar nog geen aansluiting voor de wasmachine aanwezig was, terwijl ze geen kluswoning wilde. Ze stond op het punt om de bezichtiging af te zeggen toen haar vader zei:

“Wat zou jij aan jouw vriendinnen adviseren? De sfeer past helemaal bij jou, de mogelijkheden zijn er en het is de plek waar je het liefste wil wonen.”

Dat gaf de doorslag! Lindy kocht uiteindelijk de woning waar zij in eerste instantie niet eens wilde gaan kijken. En dit advies geeft zij nu ook vaak aan haar opdrachtgevers. In sommige gevallen is het toch het ideale huis, ondanks dat je het misschien niet meteen ziet. Een huis kopen is en blijft bijzonder.

Koop een huis waar je je thuisvoelt

, Aankoopmakelaar in Utrecht, Makelaar in Utrecht

Aankoopmakelaar in Utrecht

De meest gestelde vraag aan een aankoopmakelaar in Utrecht in deze tijd is: ‘Wat moet ik bieden?’

Bij het kopen een huis is het belangrijk dat je je er thuisvoelt, maar ook de rekensom moet kloppen. Voor vrienden in andere steden kijken Lindy en Gé vaak even mee. Hoe zit de VvE in elkaar? Zijn daar bijzonderheden? Aan de hand van het eigendomsbewijs en de vragenlijst die een verkoper invult, komen zij veel te weten. Deze informatie is uiterst belangrijk en van invloed op het bod. Wanneer een van hen meegaat naar een bezichtiging krijgen ze nog een beter beeld van het huis, de mogelijkheden en de waarde. Bij Gusto Casa kun je betalen per advies, per bezichtiging of kiezen voor een all-inclusive pakket. Ben jij benieuwd wat wij als aankoopmakelaar in Utrecht voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Aankoopmakelaar in Utrecht: wat zijn de mogelijkheden?

Extra diensten

, Aankoopmakelaar in Utrecht, Makelaar in Utrecht

Betalen per bezichtiging

Weet jij al wat je zoekt? Je betaalt € 2.500,- inclusief BTW en één bezichtiging met een makelaar van ons kantoor. Voor iedere extra bezichtiging met een makelaar van ons kantoor betaal je € 250,- extra.

, Aankoopmakelaar in Utrecht, Makelaar in Utrecht

All-inclusive

Start jij net op de woningmarkt of bewandel je nog meerdere paden? Dan is het wellicht slimmer om te kiezen voor het all-inclusive pakket, waarbij er altijd een makelaar van ons kantoor met jou meegaat naar een bezichtiging. Je betaalt hiervoor € 4.500,- inclusief BTW ongeacht het aantal bezichtigingen.

, Aankoopmakelaar in Utrecht, Makelaar in Utrecht

Woning die niet op Funda staat

Wij werken buiten de gebaande paden. Vinden wij een woning die jij kunt kopen zonder concurrentie en voordat het op Funda staat? Dan betaal je ons een bonus van € 2.500,- inclusief BTW.

Beleggen

, Aankoopmakelaar in Utrecht, Makelaar in Utrecht

Aankoopmakelaar in Utrecht

Ben jij op zoek naar een beleggingsobject? Wij helpen je graag!

Het vinden van een geschikt beleggingsobject kost net wat meer moeite dan het vinden van een woning. Daarnaast vergt het meer uitzoek- en rekenwerk. En, niet onbelangrijk, je bent tegenwoordig niet de enige die interesse heeft in deze markt.

De kosten voor de begeleiding van het aankooptraject van een beleggingsobject zijn 1% exclusief BTW, met een minimale courtage van € 4.250,- exclusief BTW.

Voor langere trajecten, zoals de overname van een portefeuille, kunnen we een uurtarief hanteren of samen tot een vaste prijs komen voor het gehele traject.

Wat doet Gusto Casa voor jou?

, Aankoopmakelaar in Utrecht, Makelaar in Utrecht

Aankoopmakelaar in Utrecht

Wij besparen jou tijd

Samen bekijken we wat de actuele marktwaarde van een woning is. Wat zijn de mogelijkheden van het huis en past het echt bij jou? Op basis daarvan besluiten we samen of we een bezichtiging inplannen. Wij bieden:

 • Kennis over de actuele marktwaarde en ontwikkelingen
 • Een goede band met onze collega makelaars en daarmee inside information
 • Controle op alle documenten inzake de woning
 • Eerlijk advies

Ontdek onze unieke Gusto Casa zoekt pagina met advertentie functie!

Stappenplan

 • Een buurt in ontwikkeling
 • Een wijk in het groen
 • Een buurt op loopafstand van het centrum
 • Een wijk dicht bij de uitvalswegen
 • Een kinderrijke buurt 
Wat worden jouw maandlasten? Kan je dan nog wel op vakantie en uit eten? Vraag een hypotheekadviseur om hulp.
 • Met hoeveel personen ga je er wonen?
 • Waar ga je werken?
 • Heb je de wens voor een tuin of balkon?
 • Is de keuken of de woonkamer het centrale punt?
 • Wil je een kluswoning of een woning die instapklaar is?
Plaats jouw woonwensen op onze website en laat (potentiële) verkopers weten wat voor soort huis je zoekt.
Een huis moet je voelen. Ga daarom kijken bij verschillende type woningen. Ook een woning die in eerste instantie niet binnen jouw zoekcriteria valt, is wellicht geheel passend te maken aan jouw wensen.
Doe weloverwogen een bod en laat je adviseren door een aankoopmakelaar in Utrecht. Dit bod moet bevatten:
 • Koopsom
 • Gewenste opleverdatum
 • Ontbindende voorwaarden (indien van toepassing)
 
Zorg dat de ontbindende voorwaarden en alle overige afspraken die je hebt gemaakt met de verkoper zijn opgenomen in de koopovereenkomst. Een aankoopmakelaar in Utrecht kan je helpen met het controleren van de koopovereenkomst en deze duidelijk aan je uitleggen.
Een bouwkundige keurder inspecteert de woning op bouwkundige gebreken, maar geeft je ook inzicht in het aankomende onderhoud.
Het is belangrijk om goed uit te zoeken hoe je de woning gaat betalen. Vraag een hypotheekadviseur om hulp.
Voor het afsluiten van een hypotheek wil de bank weten wat de marktwaarde van een woning is. Hiervoor heb je een gevalideerd NWWI taxatierapport nodig. In dit rapport worden referenties van woningen gebruikt die een paar maanden geleden zijn verkocht. In de huidige markt resulteert dat vaak in een lagere taxatiewaarde dan waar jij het huis voor hebt gekocht. Houd hier rekening mee!

Laat verkopers weten waar jij naar op zoek bent!

, Aankoopmakelaar in Utrecht, Makelaar in Utrecht

Aankoopmakelaar in Utrecht

Jij wilt een huis kopen, een ander wilt zijn of haar huis verkopen

Laat daarom jouw specifieke woonwens achter op onze website en laat verkopers weten dat jij een huis zoekt! Neem hierin de volgende vragen mee:

 • Wat is jouw budget?
 • Hoeveel slaapkamers wens je?
 • Hoe groot moet het huis zijn?
 • Welk type woning wens je?
 • In welke wijk wil je wonen?

Een nieuw huis is dichterbij dan je denkt