Huis verkopen

huis verkopen, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Voordelen van verkopen met Gusto Casa:

 • Maximale verkoopopbrengst
 • De aller verleidelijkste presentatie
 • Relaxed verkoopproces

Huis verkopen

Jouw huis verkopen

De woningmarkt is grillig. Wat is wijsheid? Eerst kopen of eerst verkopen?  En wat is in deze tijd de beste verkoopstrategie? 

Juist met dit soort vragen kun je bij ons terecht. Wij adviseren jou. Ieder verhaal en ieder huis is UNIEK. Wat voor iedereen hetzelfde is, is dat ze persoonlijk en professioneel geholpen willen worden. En dat is terecht.

Jouw huis is UNIEK, Maar de WOW-factor presenteren aan potentiële kopers bij ieder huis het belangrijkste. Optimaal wonen en leven in een huis is soms anders dan het optimaal presenteren van een huis voor de verkoop.

Een samenwerking start áltijd met een goed gesprek. Dat wil zeggen: jij praat, wij luisteren, vragen, analyseren en observeren. Zo helpen we je jouw droom te verwezenlijken. Als jij je focust op alles wat komt kijken bij verhuizen, dan kun je erop vertrouwen dat wij alles regelen voor de beste verkoop van jouw huis. Wij gaan voor het totaal concept. Wij steken extra veel energie in het proces, zo hoef jij dat niet te doen. 

Als klein en jong makelaarskantoor in Utrecht genieten wij van de voordelen van een klein kantoor. Veel persoonlijke aandacht, vaste gezichten en begeleiding van A tot Z. Door de korte lijntjes kunnen wij snel handelen en flexibel reageren op veranderingen in de markt. Tegelijkertijd genieten we van de luxe van een groot kantoor door onze telefoonservice. Jij en potentiële kopers krijgen fijne dames aan de lijn voor het inplannen van afspraken en zij kunnen alle vragen beantwoorden.

De beleving van het huis staat centraal, wij laten potentiële kopers zich thuisvoelen. Want thuis zijn, is thuisvoelen.

Verkoopstyling maakt verschil

Voor wie?

Huis verkopen

Waarom onze hulp inschakelen?

Wij ondersteunen jou in het hele verkoopproces met:

 • Eerlijk, persoonlijk en helder advies op maat gedurende het gehele verkoopproces
 • Antwoorden op de fiscale vragen over de verkoop van jouw woning
 • Cijfers, data en onderzoek laten jou een weloverwogen keuze maken
 • Positionering van het jouw woning in de markt en een heldere prijsstrategie, onderbouwd door de Funda vraagscan (soms zijn de uitkomsten verrassend en dat werkt)
 • Een verleidelijke presentatie van de woning doormiddel van een stylingplan op maat, de beste fotograaf en goede plattegronden
 • Strategische inzet van branding en reclame, we laten kijkers soms letterlijk de wijk proeven.
 • Slimme marketingstrategie
 • Creativiteit in het promotieproces en innovatieve inzet van social media, DUIC, INDEBUURT, blogs, podcasts en vastgoedportalen
 • Duidelijke en heldere afspraken, zo bent u altijd op de hoogte wat er speelt
 • Online woningdossier, zo zijn alle gegeven 24/7 voor handen
 • Het verzorgen van deskundige contractonderhandelingen voor de beste verkoop
 • Nemen een koper zonder aankoopmakelaar van A tot Z mee in het proces voor een soepele afhandeling.
 • Goed contact met experts op de woningmarkt die wij voor jou kunnen inschakelen
 • Juridische afwikkeling van de verkoop
huis verkopen, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Kies voor gemak met het beste resultaat

Jouw huis verkopen bij een makelaar Utrecht? Dan wil je erop kunnen vertrouwen dat je het maximale uit de verkoop haalt. Met de hulp van Gusto Casa kun je rekenen op volledige inzet en een vernieuwende en creatieve marketingaanpak. We helpen je bij iedere stap en nemen zoveel mogelijk werk uit handen.

Extra zetje

huis verkopen, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Volledige presentatie

Wij zorgen voor de perfecte styling en nemen daar de mooiste accessoires en meubels voor je mee. Foto’s vanuit de beste hoek met de juiste lens. Waar zouden we zonder onze fantastische fotograaf Robert zijn? Gusto Casa zorgt voor een volledige presentatie met foto’s uit de wijk, goede blogs en de beste campagnes.

huis verkopen, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Beter verkopen met data

Onze verkopers krijgen een ongeëvenaarde zichtbaarheid en versterking op basis van data-analyses. We bepalen onze doelgroep nauwkeurig en weten hoe we hen kunnen bereiken. Met onze marketingkennis zijn wij in staat om de juiste kopers te bereiken die met traditionele verkooptechnieken nooit bereikt zouden worden.

huis verkopen, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Thuisvoelen

Een huis moet je het voelen. Een fijn muziekje, lekkernijen van plaatselijke ondernemers, een lekker geurtje in huis en ruimte voor een hapje en een drankje. De koper moet zich direct thuisvoelen. Wij nemen de tijd! We hebben de beste tips & tricks om kijkers zich helemaal thuis te laten voelen.

Creativiteit & Flexibiliteit

huis verkopen, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Wij geven jou antwoord op de volgende vragen

 • Hoeveel is mijn huis waard in de huidige markt?
 • Welke vraagprijs is passend en slim?
 • Welke spullen moet ik weghalen voor de foto’s?
 • Welke documenten moet ik regelen?

Huis verkopen

Wij overtuigen

Hoe overtuig je in deze markt kopers dat ze een goede deal doen?

Cijfers en feitjes: wij geven potentiële kopers voldoende informatie mee en zorgen dat we antwoord kunnen geven op al hun vragen.

 • Wat zijn de ontwikkelingen in de buurt?

 • Wat zijn de mogelijkheden van de woning?

 • Wat zijn de laatste woningmarktcijfers?

 • Wat kan de waarde zijn na bepaalde aanpassingen?

 • Wat is de voorspelling van de marktwaarde van andere woningen in de wijk?

Lindy heeft ooit twee dames geholpen met het maken van een Prezi presentatie voor hun ouders die in een huis wilden investeren. Daarin stond aangegeven wat de potentie was van de wijk, wat de maximale huuropbrengst was en welke constructie fiscaal het meest aantrekkelijk was. In deze markt had de verkoper het uiteraard makkelijk aan anderen kunnen verkopen. Maar door de uitgebreide informatie die de ouders van deze twee dames hadden ontvangen, waren zij bereid om de hoofdprijs neer te leggen als ze er zeker van waren dat de woning niet voor hun neus weg werd gekaapt.

Blogs & Beleving

huis verkopen, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Ontwikkelingen in de wijk

Wij schrijven voorafgaand aan de aanmelding van een woning op onze eigen website en Funda een blog toegespitst op de wijk, buurt of nog specifieker de straat. Hierin geven we aan wat nu zo leuk is en waarom het een goede investering zal zijn.

huis verkopen, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Hotspots

Wat zijn de hotspots in de wijk? Wat maakt juist deze wijk zo leuk? We laten graag ondernemers aan het woord. Tijdens een bezichtiging sturen we mensen ook weleens naar een leuk kroegje of een restaurant. Om de wijk letterlijk te proeven.

huis verkopen, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Cijfers en Feitjes

Wij delen onze kennis graag. Cijfers over de wijk en de ontwikkelingen op de woningmarkt lichten we toe en we beantwoorden vragen van potentiële kopers zo goed mogelijk. Zo weten zij waar ze aan toe zijn.

Stapje verder

Huis verkopen

Een slimme combinatie van data analyse, de juiste blogs en net dat stapje extra ...

Voor de verkoop van een huis kun je kijken naar de vraagprijs en transactieprijs van woningen in de buurt. Maar dat is niet voldoende. Iedere woning is UNIEK. Wellicht is jouw perceel precies even groot als dat van de buurman en komt het woonoppervlak van jullie woningen exact overeen, maar heb jij jouw woning zo verbouwd dat er een keuken met een kookeiland is ontstaan, een lichte uitbouw of een beter gesitueerde badkamer.

Dát zijn de dingen waar wij op letten, omdat die ervoor kunnen zorgen dat een woning meer waard is dan die van de buurman. Jouw woning is uniek en verdient dus ook een unieke aanpak.

Onder andere op basis van de juiste Funda data bepalen wij strategisch de beste vraagprijs. Niet te laag en niet te hoog.
huis verkopen, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

De beste presentatie met Gusto Casa

 • Een doordachte verkoopstrategie
 • Een compleet stylingplan
 • De mooiste foto’s door onze fotograaf Robert
 • Een verfrissende marketingstrategie
 • De leukste extra informatie op onze website over jouw woning

Gusto Casa betekent thuisvoelen

huis verkopen, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Is jouw huis verkoopklaar?

 • Is alles opgeruimd? Is het blanco canvas?
 • Zijn alle spullen uit het zicht?
 • Klopt de routing van jouw huis? Moeten er meubels weg of worden toegevoegd?

Dan komen wij langs voor net dat beetje extra sfeer.

Huis verkopen

Wij halen letterlijk alles uit de kast

Verkoopstyling is belangrijk. Ook als jouw huis al goed opgeruimd is en een aansprekend interieur heeft. Kleine verandering, groot resultaat! 

Wij maken een stylingplan met de tips per ruimte. Zo kun jij jouw woning het meest verleidelijk presenteren voor de potentiële kopers.

Zorg jij voor een blanco canvas? Dan zorgen wij voor de sfeer en mooie items. Dit is gewoon inbegrepen in de courtage.

Heb jij een opknappertje?

Wij maken een tof plan. Na 3 huizen en 1 kantoor te hebben verbouwd in 6 jaar, weten wij wel wat we moeten doen. Zo helpen wij mensen om hun droomhuis te realiseren. Zo’n concreet plan zorgt uiteindelijk voor een hogere opbrengst.

De stappen van het verkoopproces

Er gaat de komende tijd een hoop veranderen. Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten, hebben we hieronder de weg naar een succesvolle verkoop uitgestippeld.

huis verkopen, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Wat anderen over ons zeggen

huis verkopen, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Verkoopmakelaar in Utrecht

Vrolijke opdrachtgevers

Vrolijke en gelukkige mensen, daar doen wij het voor!

Iedere dag streven wij naar het hoogst haalbare voor onze opdrachtgevers.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lindy, Gé (en Marijn) van Gusto Casa hebben gezorgd voor een fijn verkooptraject! Hun kennis van de lokale markt en de persoonlijke aanpak gaf net dat ene beetje extra ten opzichte van andere makelaars. Een groot voordeel dat ze de wijk als geen ander kennen en door die enthousiasme ook extra inzet leveren als het nodig is. Het contact was prima en ze konden snel schakelen. Als kers op de taart: Robert, de fotograaf, heeft echt fantastisch werk geleverd. Die fotos blijven voor altijd een mooi aandenken van de verkochte woning waar ik zelf met plezier heb gewoond. Aanbevolen.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lindy en Ge zijn zeer professioneel en zetten altijd dat extra stapje voor hun klant. Uit de gesprekken met vijf verschillende verkoopmakelaars kwamen zij als duidelijk als beste naar voren. Ze hadden een goed verkoopplan, lieten zien de buurt goed te kennen en beschikken over een goede marketing/financierings combinatie. Ondanks de drukte of het tijdstip maken ze tijd voor je vrij en proberen ze alles uit de verkoop te halen. Ik zou deze verkoopmakelaar aan iedereen aanraden!

Jouw huis verkopen?

Huizen verkopen is voor ons gesneden koek. Toch zijn we bij ieder huis weer even enthousiast. Heb je nog vragen? Of wil je verder kennis maken? Leuk! Mail, bel of app ons voor een afspraak.