Huis verkopen

, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Huis verkopen

Waarom jouw huis verkopen met Gusto Casa?

Je hebt de knoop doorgehakt: je wilt jouw huis verkopen. Maar waar moet je beginnen? Zoek een makelaar die bij je past. Jij doet dit niet iedere dag, maar wij wel!

Wij staan als een zeer deskundige en betrouwbare vriend naast jou in het gehele proces. We kennen de markt, hebben een groot netwerk, een goede relatie met collega aankoopmakelaars en volgen alle ontwikkelingen op de voet.

Het verkopen van een huis is teamwork. Samen kom je immers tot het optimale resultaat: de hoogste opbrengst en de leukste kopers.

Daarnaast is het een kwestie van maatwerk. Ieder huis is uniek. Maar de WOW-factor presenteren aan potentiële kopers is het belangrijkste. Optimaal wonen en leven in een huis is soms anders dan het optimaal presenteren van een huis voor de verkoop.

Loop je lekker door het huis? Oftewel klopt de routing? Zijn er aanpassingen in het interieur nodig, moeten er meubels weg of juist worden toegevoegd? Kleine ingrepen kunnen een groot verschil maken.

Wij adviseren jou bij het voorbereiden van de verkoop aan de hand van een stappenplan waarin we de verkoop en styling met je doornemen.

Mensen kopen geen huis, maar een thuis. Het huis moet kloppen en aanvoelen als een warme deken. Doormiddel van storytelling, de laatste data en alle feiten verkopen wij jouw huis als allerbeste.

PSYCHOLOGIE is ontzettend belangrijk bij het verkopen van een woning. Wij zullen jouw verwachtingen waar maken en hopelijk overtreffen. Waarom? Wij houden van onszelf, ons kantoor en het werk dat we doen. Wij weten dat ons vertrouwen wordt verdiend door het succes dat wij behalen.

Voor wie?

, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Huis verkopen

Onze toegevoegde waarde

Wij ondersteunen jou in het hele verkoopproces met:

 • Advies op maat gedurende het gehele verkoopproces
 • Antwoorden op de fiscale vragen over de verkoop van jouw woning
 • Cijfers, data en onderzoek laten jou een weloverwogen keuze maken
 • Positionering van het jouw woning in de markt en een heldere prijsstrategie, onderbouwd door de Funda vraagscan (soms zijn de uitkomsten verrassend en dat werkt)
 • Een aantrekkelijke presentatie van de woning doormiddel van een stylingplan op maat, een professionele fotograaf en goede plattegronden
 • Strategische inzet van branding en reclame, we laten kijkers soms letterlijk de wijk proeven.
 • Slimme marketingstrategie
 • Creativiteit in het promotieproces en innovatieve inzet van social media, DUIC, INDEBUURT, blogs en vastgoedportalen
 • Duidelijke afspraken voor bezichtigingen
 • Het verzorgen van deskundige contractonderhandelingen
 •  Juridische afwikkeling van de verkoop

Extra zetje

, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Volledige presentatie

Wij zorgen voor de perfecte styling en nemen daar de mooiste accessoires en meubels voor je mee. Foto’s vanuit de beste hoek met de juiste lens. Waar zouden we zonder onze sensationele styliste Wendy en fantastische fotograaf Robert zijn? Gusto Casa zorgt voor een volledige presentatie met foto’s uit de wijk, goede blogs en de beste DUIC campagnes.

, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Beter verkopen met data

Onze verkopers krijgen een ongeëvenaarde zichtbaarheid en versterking op basis van data-analyses. We bepalen onze doelgroep nauwkeurig en weten hoe we hen kunnen bereiken. Met onze marketingkennis zijn wij in staat om de juiste kopers te bereiken die met traditionele verkooptechnieken nooit bereikt zouden worden.

, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Thuisvoelen

Een huis moet je het voelen. Een fijn muziekje, lekkernijen van plaatselijke ondernemers, een lekker geurtje in huis en ruimte voor een hapje en een drankje. De koper moet zich direct thuisvoelen en dat werkt niet met 20 mensen in de woonkamer. Wij nemen de tijd! Elly Luider geeft ons de beste tips & tricks om kijkers zich helemaal thuis te laten voelen.

Creativiteit & Flexibiliteit

, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Huis verkopen

Wij overtuigen

Hoe overtuig je in deze markt kopers dat ze, ondanks dat ze ver overbieden, toch een goede deal doen?

Figures and facts: wij geven potentiële kopers voldoende informatie mee en zorgen dat we antwoord kunnen geven op al hun vragen.

 • Wat zijn de ontwikkelingen in de buurt?

 • Wat zijn de mogelijkheden van de woning?

 • Wat zijn de laatste woningmarktcijfers?

 • Wat kan de waarde zijn na bepaalde aanpassingen?

 • Wat is de voorspelling van de marktwaarde van andere woningen in de wijk?

Lindy heeft ooit twee dames geholpen met het maken van een Prezi presentatie voor hun ouders die in een huis wilden investeren. Daarin stond aangegeven wat de potentie was van de wijk, wat de maximale huuropbrengst was en welke constructie fiscaal het meest aantrekkelijk was. In deze markt had de verkoper het uiteraard makkelijk aan anderen kunnen verkopen. Maar door de uitgebreide informatie die de ouders van deze twee dames hadden ontvangen, waren zij bereid om de hoofdprijs neer te leggen als ze er zeker van waren dat de woning niet voor hun neus weg werd gekaapt.

Blogs & Beleving

, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Ontwikkelingen in de wijk

Wij schrijven voorafgaand aan de aanmelding van een woning op onze eigen website en Funda een blog toegespitst op de wijk, buurt of nog specifieker de straat. Hierin geven we aan wat nu zo leuk is en waarom het een goede investering zal zijn.

, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Hotspots

Wat zijn de hotspots in de wijk? Wat maakt juist deze wijk zo leuk? We laten graag ondernemers aan het woord. Tijdens een bezichtiging sturen we mensen ook weleens naar een leuk kroegje of een restaurant. Om de wijk letterlijk te proeven.

, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Facts & Figures

Wij delen onze kennis graag. Cijfers over de wijk en de ontwikkelingen op de woningmarkt lichten we toe en we beantwoorden vragen van potentiële kopers zo goed mogelijk. Zo weten zij waar ze aan toe zijn.

Stapje verder

, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Huis verkopen

Een slimme combinatie van data analyse, de juiste blogs en net dat stapje extra ...

Voor de verkoop van een huis kun je kijken naar de vraagprijs en transactieprijs van woningen in de buurt. Maar dat is niet voldoende. Iedere woning is UNIEK. Wellicht is jouw perceel precies even groot als dat van de buurman en komt het woonoppervlak van jullie woningen exact overeen, maar heb jij jouw woning zo verbouwd dat er een keuken met een kookeiland is ontstaan, een lichte uitbouw of een beter gesitueerde badkamer.

Dát zijn de dingen waar wij op letten, omdat die ervoor kunnen zorgen dat een woning meer waard is dan die van de buurman. Jouw woning is uniek en verdient dus ook een unieke aanpak.

Onder andere op basis van de juiste Funda data bepalen wij strategisch de beste vraagprijs. Niet te laag en niet te hoog.

Gusto Casa betekent thuisvoelen

, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Huis verkopen

Sfeer verkoopt

Verkoopstyling is belangrijk. Ook als jouw huis al goed opgeruimd is en een aansprekend interieur heeft. Kleine veranderingen maken een groot verschil.

Opruimen is belangrijk. Om een potentiële koper een goed en neutraal beeld te geven van het huis is een blanco canvas het beste uitgangspunt. Dat wil zeggen: alle losse spullen uit het zicht, dit geldt ook voor persoonlijke items zoals foto’s, speelgoed, hobbyspullen en specifieke (religieuze) uitingen; niet te veel meubels in een kamers, vensterbanken leeg en de gordijnen open.

Loop je lekker door het huis? Oftewel klopt de routing? Zijn er aanpassingen in het interieur nodig, moeten er meubels weg of juist worden toegevoegd? Kleine verandering, groot resultaat! Wij brengen deze voor jou in kaart.

Heb jij een opknappertje? Wij maken een tof plan. Na 3 huizen en 1 kantoor te hebben verbouwd in 6 jaar, weten wij wel wat we moeten doen. Zo helpen wij mensen om hun droomhuis te realiseren. Zo’n concreet plan zorgt uiteindelijk voor een hogere opbrengst.

De stappen van het verkoopproces

Er gaat de komende tijd een hoop veranderen. Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten, hebben we hieronder de weg naar een succesvolle verkoop uitgestippeld.

, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Wat anderen over ons zeggen

, Huis verkopen, Makelaar in Utrecht

Verkoopmakelaar in Utrecht

Vrolijke opdrachtgevers

Vrolijke en gelukkige mensen, daar doen wij het voor!

Iedere dag streven wij naar het hoogst haalbare voor onze opdrachtgevers.

Het is niet voor niets dat we uit worden genodigd op housewarmings, geboorte kaartjes krijgen en we iedere vrijdag wel weer een uitnodiging krijgen van opdrachtgevers om te proosten.

Daar krijgen wij energie van!

 

Jouw huis verkopen?