Van Asch van Wijckskade 22 E Utrecht

Penthouse

Dit is een droom! Een modern complex uit 2000, maar dan in de oude binnenstad. Je voelt het stadsleven en moderne esthetiek samenkomen. Maar er is meer – dit ruime appartement voelt als een loft, met ruimte voor jouw kunstcollecties en al jouw boeken. Hier vind je het beste van beide werelden, met een vleugje Utrechtse magie die bijna onbeschrijfelijk is. Zoveel buitenruimte en toch midden in de stad. Dit voelt bijna onUtrechts aan. Maar liefst 3 terrassen en 94 m2 buitenruimte in totaal. Stel je voor, een penthouse met uitzicht over Utrecht. Zodra je binnenstapt voel je positieve energie, licht en ruimte.

Een woonkamer die openstaat voor alle mogelijkheden, waar kunst, comfort en samenzijn samensmelten. De naadloze overgang tussen de woonkamer en de open keuken met kookeiland creëert een gevoel van ruimtelijke verbondenheid. De keuken met kookeiland en kastenwand is aan vervanging toe. De huidige eigenaren hebben een fantastisch ontwerp laten maken bij LiveToday. Dit ontwerp zou je door hen kunnen laten uitvoeren. Vanuit de keuken bereik je het ochtendterras. Hier drink je heerlijk in het zonnetje jouw eerste kop koffie van de dag of om te starten met een champagne ontbijt.

De keuken staat in open verbinding met de eetkamer en de woonkamer. Er staat nu een tafel van maar liefst 3,3 meter. Ruimte genoeg voor de hele familie. Er is ruimte voor een grote bank en je krijgt warmte van de haard. Licht, open, ruim en toch knus. Aangrenzend aan de woonkamer kun je eenvoudig een tweede slaapkamer creëren, met vaste kasten voor opslag en veelzijdigheid.

Het penthouse is fantastisch, maar waar je echt verliefd op wordt zijn de terrassen. Drie terrassen, in totaal 94 m², omringen je met natuurlijke schoonheid en adembenemende vergezichten. Stel je de ochtendzon voor op het keukenterras, het ruime balkon voor de middag- en avondzon, en het kroonjuweel: een royaal dakterras van 75 m². Hier vind je een buitenkeuken, een loungesfeer en zelfs een hemelbed, allemaal om je te laten genieten van ongeëvenaarde luxe en vrijheid.

Indeling
Begane grond:
Je belt aan en komt dan via de Intercom op het terrein van de VvE. Bij de voordeur zit een tweede Intercom bij de gemeenschappelijke entree. Aan de rechterzijde zit de ruime berging.

4e Verdieping: Je komt hier binnen in een ruim voorportaal. Hier is ruimte voor je garderobe en hier vind je twee extra bergkasten. Het is hier licht. Je hebt een dakluik met regensensor.

Na het eerste portaal kom je binnen in via een melkglazen deur in de hal, toilet aan de rechterzijde en de badkamer aan de linkerzijde. De badkamer staat in verbinding met de ruime slaapkamer met inbouwkasten. De badkamer en slaapkamer worden door een schuifwand van de hal en woonkamer gescheiden. De badkamer heeft een dubbele douche, ligbad en wastafel, de lichtkoepel boven het ligbad brengt veel daglicht binnen. De keuken met kookeiland is voorzien van alle benodigde apparatuur en heeft openslaande deuren naar het terras op de ochtendzon. De woonkamer heeft een ruime zithoek met open haard en een panoramisch uitzicht over de stad. Aansluitend aan de woonkamer is het mogelijk om een 2e slaapkamer met vaste kasten te creëren. Dit is altijd zo geweest, maar de huidige eigenaren hebben deze wand eruit gehaald. Eenvoudig plaats je hier een extra wand. Nu is deze kamer in open verbinding met de ruime woonkamer. Je zit hier heerlijk rondom de haard. De haard zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. De woonkamer staat in verbinding met het balkon op de middag- en avondzon. Via dit balkon bereik je het grote dakterras (75 m²) die met een buiten keuken, loungeplek en hemelbed niets te wensen overlaat.

Pluspunten van dit penthouse:
– Locatie ten opzichte van het centrum, uitvalswegen en openbaar vervoer;
– Actieve Vereniging van Eigenaren, servicekosten per maand € 172,-;
– Airconditioning om te koelen en een haard om te verwarmen;
– Drie zonnige terrassen;
– Vloerverwarming door gehele woning;
– De woning beschikt over een groen dak, dit is een goede isolatie;
– Licht, ruimte en open verbinding

De woning is 123 m2 groot en heeft een berging van 6 m2.

Bijdrage onderhoud en exclusief gebruiksrecht dakterras (75 m²) en bovenste gedeelte gemeenschappelijk trappenhuis bedraagt € 119,- per maand

Meetrapport met Plattegronden – Van Asch van Wijckskade 22 E – Utrecht

Vraagprijs € 825.000,– k.k.

Enthousiast geworden? Mail dan naar info@gustocasa.nl