Smaragdhof 13A

€ 49.500,- k.k.

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 49.500,- k.k.
Adres
Smaragdhof 13A
Plaats
UTRECHT
Postcode
3523 CZ
Perceel oppervlakte
Woonoppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Aantal badkamers
Bouwjaar

Informatie Smaragdhof 13A

Gelegen net tussen het levendige Smaragdplein en het Tolsteegplantsoen in, bieden wij een mooie garagebox aan.
Het is een appartementsrecht wat onderdeel uitmaakt van een Vereniging van Eigenaren. Deze garagebox is ideaal gelegen. Je bent dichtbij het centrum en dichtbij alle belangrijke uitvalswegen. Deze garagebox biedt een veilige en gemakkelijk toegankelijke opslag- of parkeermogelijkheid.

Met een centrale ligging is deze garagebox perfect voor diegenen die behoefte hebben aan een handige opslagruimte of een veilige plek om hun auto (oldtimer) te te parkeren, zonder te hoeven worstelen met parkeerproblemen in de stad. De omgeving staat bekend om zijn rustige en veilige sfeer, waardoor je met een gerust hart je eigendommen in deze garagebox kunt opslaan.

De garagebox zelf is ruim en goed ontworpen, met een oppervlakte van 18 vierkante meter die zich perfect leent voor het opslaan van inventaris, gereedschap, fietsen of het parkeren van een auto. De afmetingen van de garagebox zijn royaal, met een breedte van 3,60 meter, een lengte van 4,87 meter en een hoogte van 2,53 meter, waardoor er voldoende ruimte is voor verschillende behoeften.

Het is belangrijk op te merken dat deze garagebox niet geschikt is voor gebruik als werkplaats. Daarnaast is het goed om te weten dat er overdag geen stroom beschikbaar is op de stroompunten in de garagebox. De maandelijkse VvE bijdrage bedraagt € 20,33. De servicekosten worden gebruikt voor het onderhoud van het gebouw.

Belangrijke kenmerken:
- afmetingen: breedte van 3,60 meter, een lengte van 4,87 meter en een hoogte van 2,5
- Niet geschikt als werkplaats; overdag is er geen stroom beschikbaar in de garagebox
- Maandelijkse VvE bijdrage van € 20,33 voor onderhoud van het gebouw.

Kortom, deze garagebox aan het Smaragdplein biedt een unieke kans om een waardevolle opslag- of parkeermogelijkheid te verwerven in een centrale en veilige locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. We staan klaar om je te helpen bij het realiseren van je opslag- of parkeerbehoeften in deze uitstekende garagebox.

Wat de verkopers je willen vertellen

Kenmerken Smaragdhof 13A

Overdracht

Koopprijs

€ 49.500,- k.k.

Aanvaarding

In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte

Woonoppervlakte

Inhoud

0 m3

Bouw

Soort

Overig OG

Bouwvorm

Bestaande bouw

Bouwjaar

Dak type

Isolatievormen

Indeling

Aantal kamers

Aantal slaapkamers

Aantal badkamers

Brochures Smaragdhof 13A

Foto's Smaragdhof 13A

Plattegronden Smaragdhof 13A

Video's Smaragdhof 13A

Boek een bezichtiging