Over Gusto Casa

, Gusto Casa Huis Kopen Verkopen, Makelaar in Utrecht
, Gusto Casa Huis Kopen Verkopen, Makelaar in Utrecht

Creatieveling

Hard onderhandelen en creatief nadenken over het vermarkten van het huis. Dat zijn mijn specialiteiten.

Lindy Hendriks: geboren en getogen in een ondernemersgezin in Doornenburg. Een klein plaatsje met koeien en een kasteel tussen Arnhem en Nijmegen. Al snel wist ze dat de Domstad mijn stad zou worden. Ze vertrok naar Utrecht en koos voor de studie Commerciële economie met de richting Sales en Marketing. Met de specialisatie Vastgoed en Makelaardij. De ideale combinatie in de makelaardij. 

Denken in mogelijkheden

Creatief, sociaal en flexibel zijn eigenschappen die Lindy typeren. Van niets iets maken is het leukste wat er is. Combineren & improviseren. Zo heeft ze in 4 jaar tijd 3 huizen van top tot teen verbouwd. Het analyseren van de ontwikkelingen en het snelle schakelen voor de beste deal. Samen met Gé vaart ze het liefste door Nederland. Ideeën op doen, met mensen in gesprek. Door steeds de mening van andere te horen, kan ik dit vertalen naar creatieve plannen.

Kopen zonder kijken is mijn lievelingsprogramma. Het liefste ga ik los als Bob Sikkes.

Analist

Het type labrador: betrouwbaar en een allemansvriend. Een scherpe en goede onderhandelaar en heeft aandacht voor alle partijen.

Gé Hoeijmakers: Onze Limburger. Geboren en getogen in Horst aan de Maas bij Venlo. Voor alle ZZP opdrachten voor de Rabobank kwam hij in het midden van het land wonen.  Hij werkte daarvoor op een verzekeringskantoor & daarna de afdeling bijzonder beheer. Zijn analytische vermogen, kennis van financieel producten en voorliefde voor beleggingen komen hierbij goed van pas. Hij weet hoe banken financieringsaanvragen zullen bekijken. Dit is altijd handig bij het inschatten van de risico’s.

Kansen zien

Gé houdt van rekenen en ziet altijd kansen. Gé houdt zich met name bezig met het vinden van beleggingsvastgoed. Grote projecten boven een miljoen, portefeuille overnames, maar ook de start van een mooie portefeuille met het eerste pand. Gé gaat voor je op zoek. Hij is niet alleen maar bezig met beleggingsvastgoed. Ook het aankopen en verkopen van een woning is aan Gé besteed. 

Het grote voorbeeld van Gé is Ryan Serhant. Alle cursussen worden gevolgd. Zo zijn we de concurrentie altijd een stapje voor.

Groot netwerk

Lindy liep haar eerste stage bij Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht. Haar eindstage heeft ze volbracht in Arnhem bij De Rooij Makelaars. Lindy ging hier aan de slag bij een groot makelaarskantoor. Bij Lauteslager makelaars werkte ze op de commerciële binnendienst. Vanwege het feit dat Lindy altijd op zoek is naar uitdaging verhuisde ze naar Molenbeek Makelaars om daar bij te mogen dragen aan het opzetten van woningmakelaardij. Alle kennis en pluspunten van de kantoren samen is Gusto Casa. Vol energie heeft ze haar vaktest bij de NVM behaald en is ze in een keer geslaagd.  heeft meer dan 10 jaar gewerkt voor de Rabobank. Ook hieruit is een groot netwerk ontstaan. Het samenvoegen van twee kantoren zorgt ook voor een dubbel zo groot netwerk. 

De dames aan de telefoon

Fysiek zitten er geen dames op kantoor die de telefoon op nemen. Deze dames van goud werken vanuit Arnhem. Ik ken ze al bijna mijn hele leven en nemen voor meer bedrijven de telefoon op. Deze dames zijn onmisbaar en goud waard. Ze inventariseren wie er komt kijken, geven mij een uitgebreide uitleg wie er komt, met wie de mensen komen bezichtigen en wat het doel is van de bezichtiging. Zo weet ik hoe serieus een kandidaat is. Het is dus geen callcenter die telefoontjes doorgeven. Maar hele fijne commercieel binnendienstmedewerkers. Grote pieken kunnen ze makkelijk opvangen, ze zijn namelijk met 5 man sterk! De dames zijn ook nog eens super gezellig, voor een borrel zijn ze altijd in.

Overname Van Bokhorst & Van Erp

Jan van Erp een bekende naam in de Utrechtse Makelaardij heeft mij benaderd om zijn kantoor Van Bokhorst & Van Erp Makelaars over te nemen. Een kantoor wat sinds 1960 actief is op de Utrechtse markt met een groot netwerk. Sinds november 2018 is dus ook dit traditionele kantoor van mij met het bijbehorende netwerk. 

Jongste vrouwelijk NVM makelaar & taxateur

Mijn Assistant Register Makelaar en Taxateur (ARMT) diploma heb ik tijdens mijn HBO studie mogen behalen. Daarna heb ik mijn Kandidaat Register Makelaar en Taxateur (KRMT) diploma gehaald. In mei 2018 heb ik mijn Register Makelaar (RM) en Register Taxateur (RT) diploma behaald. Bij het NRVT ben ik ingeschreven in de Kamer Wonen onder nummer: RT398766037

Extra diensten

Oppas

Zonder kinderen is het kijken naar een huis vaak veel prettiger. Wanneer jij dat prettig vindt, zorgen wij voor oppas tijdens de bezichtiging.

Opruimservice

Een opgeruimd huis verkoopt het beste, maar waar haal je de tijd vandaan. Onze opruimservice komt in overleg, het aantal afgesproken uren het huis opruimen.

Sfeermakers

Met een paar kleine aanpassingen verkoopt het huis beter. Een stylist zorgt voor de perfecte zichtlijnen en de juiste sfeer voor een geslaagde verkoop.