Over Gusto Casa

Makelaar met ballen & marketingskills

Hard onderhandelen en creatief nadenken over het vermarkten van het huis. Dat zijn mijn specialiteiten.

Lindy Hendriks: geboren en getogen in een ondernemersgezin in Doornenburg. Een klein plaatsje met koeien en een kasteel tussen Arnhem en Nijmegen. Al snel wist ik dat de Domstad mijn stad zou worden. Ik vertrok naar Utrecht en koos voor de studie Commerciële economie met de richting Sales en Marketing. Mijn specialisatie werd Vastgoed en Makelaardij. Sales en Marketing is de ideale combinatie in de makelaardij. 

Denken in mogelijkheden

Creatief, sociaal en flexibel zijn eigenschappen die mij typeren. Een huis vol visite en een koelkast met enkele ingrediënten. Ik vind het heerlijk: combineren en improviseren met als eindresultaat een tafel vol gezelligheid. Zo zie ik ook mijn werk. Kijken naar de mogelijkheden. Het analyseren van de ontwikkelingen en het snelle schakelen voor de beste deal.

Groot netwerk

Mijn eerste stage liep ik bij Van Scherpenzeel Makelaars in Utrecht. Mijn eindstage heb ik volbracht in Arnhem bij De Rooij Makelaars. Toen ik mijn HBO diploma Commerciële economie op zak had, kriebelde de Domstad enorm. Ik ging hier aan de slag bij een groot makelaarskantoor. Bij Lauteslager makelaars werkte ik op de commerciële binnendienst. Vanwege het feit dat ik altijd op zoek ben naar uitdaging  verhuisde ik naar Molenbeek Makelaars om daar bij te mogen dragen om de woningmakelaardij daar op te zetten. Maar nu is het tijd om alle opgedane kennis en inzichten uit te werken met Gusto Casa. Vol energie heb ik mijn vaktest bij de NVM behaald en ben in een keer geslaagd.

Overname Van Bokhorst & Van Erp

Jan van Erp een bekende naam in de Utrechtse Makelaardij heeft mij benaderd om zijn kantoor Van Bokhorst & Van Erp Makelaars over te nemen. Een kantoor wat sinds 1960 actief is op de Utrechtse markt met een groot netwerk. Sinds november 2018 is dus ook dit traditionele kantoor van mij met het bijbehorende netwerk. 

Jongste vrouwelijk NVM makelaar & taxateur

Mijn Assistant Register Makelaar en Taxateur (ARMT) diploma heb ik tijdens mijn HBO studie mogen behalen. Daarna heb ik mijn Kandidaat Register Makelaar en Taxateur (KRMT) diploma gehaald. In mei 2018 heb ik mijn Register Makelaar (RM) en Register Taxateur (RT) diploma behaald. Bij het NRVT ben ik ingeschreven in de Kamer Wonen onder nummer: RT398766037

Extra diensten

Oppas

Zonder kinderen is het kijken naar een huis vaak veel prettiger. Wanneer jij dat prettig vindt, zorgen wij voor oppas tijdens de bezichtiging.

Opruimservice

Een opgeruimd huis verkoopt het beste, maar waar haal je de tijd vandaan. Onze opruimservice komt in overleg, het aantal afgesproken uren het huis opruimen.

Sfeermakers

Met een paar kleine aanpassingen verkoopt het huis beter. Een stylist zorgt voor de perfecte zichtlijnen en de juiste sfeer voor een geslaagde verkoop.