Reviews

Ervaringen

Lees hier wat voorgangers over ons zeggen

Onze opdrachtgevers vergeten nog weleens een online review te schrijven. Maar aan cadeau’s, lieve kaartjes en bossen bloemen geen gebrek. Daarvan hebben we ook een kleine selectie toegevoegd.

Heb je nóg meer ervaringen nodig om overtuigd te raken van onze service? Onderaan deze pagina kun je de reviews van Facebook en Funda bekijken.

5/5
''Lindy is echt het type makelaar dat je niet zo makkelijk vindt. Ze wist bij mij echt door te pakken en uitgebreid de tijd te nemen om iedereen grondig te informeren''
Jonathan Stigter
, Reviews, Makelaar in Utrecht
5/5
"Contact was altijd heel prettig, altijd bereikbaar voor vragen en denken ook proactief mee. Verkoopstrategie was goed uitgedacht en heeft een betere prijs opgeleverd dan we ooit hadden kunnen hopen. Aanpak is professioneel met een goede styliste om ons huis verkoopklaar te maken"
Niek Huisman
, Reviews, Makelaar in Utrecht
5/5
"Lindy, Ge, Wendy en Marijn hebben ons uitstekend geholpen bij de verkoop van onze woning. Kregen snel reactie op onze vragen, waren goed bereikbaar en de service is tegen een marktconforme prijs. Heel tevreden over de begeleiding."
Verkoper Tijmstraat
, Reviews, Makelaar in Utrecht
5/5
"Lindy en Gé zijn echt het voorbeeld wat goede makelaars horen te doen. Je voelt je geen enkel moment een nummer, je merkt direct door hun professionalisme en benaderbaarheid dat je in goede handen bent. Juist omdat ze wat kleinschaliger zijn, kunnen en nemen ze echt de tijd voor je, begeleiden ze je stap voor stap door het hele proces. Wat is de beste verkoop strategie, wie maakt de mooiste foto’s , wat is je doelgroep en hoe wil je bijvoorbeeld je marketing plan hebben? Ze wonen ook zelf al jaren in de binnenstad van Utrecht daardoor weten ze ook echt alle ins en outs. Met de bezichtigingen kon Gé dus ook echt vertellen uit eigen ervaring waar je lekker kan eten & drinken in de wijk, of waar je goed kan shoppen. Als ik ooit weer zou gaan verhuizen dan zou ik dat 100% weer via Gusto Casea, door Lindy en Gé laten doen!"
Menno Flore
, Reviews, Makelaar in Utrecht
5/5
''Een huis verkopen is al spannend genoeg. Helemaal als je daarna op wereldreis gaat. Wij zochten een verkoopmakelaar in Utrecht die ons zou ontzorgen. Een makelaar die weet hoe je goede foto's kan (laten) maken en bij voorkeur ook nog eens op de hoogte is van hoe je naast Funda een woning online kunt promoten en verkopen. Ook moest de huizenmarkt geen geheimen kennen voor haar. In onze zoektocht naar een makelaar was Lindy van Gusto Casa een van de makelaars die we online tegenkwamen. Ironisch genoeg vonden we haar via een blog over de Utrechtse huizenmarkt op 'In de Buurt'. Nadat we met drie verschillende makelaars koffie hadden gedronken, kozen we voor Lindy. Waarom? Haar foto's zijn mooi. Geen (onzin) foto's zoals close-ups van (lelijke) stopcontacten. Ze was goed voorbereid, had zelfs de verkoopbrochure mee van toen wij het huis 15 jaar geleden kochten en wist welke ontwikkelingen er gaande waren in onze wijk. Wist jij bijvoorbeeld van het bestaan van de 'Roadmap (ontwikkelplan) Lunetten 2050'? Wij niet, maar Lindy wel! Nog een reden waarom we blij waren met Lindy. Nog voordat onze woning op Funda stond waren er al tal van bezichtigingen aangevraagd. Met behulp van Lindy was onze woning binnen een paar dagen verkocht. Lindy denkt goed mee en lijkt vaak aan een half woord al genoeg te hebben. Ze verstaat haar vak en is daarnaast ook nog eens prettig in omgang. Mochten we na terugkomst van onze reis weer in (regio) Utrecht gaan wonen dan huren we Lindy zeker weer in. Dit keer als aankoopmakelaar.''
Jurjen de Vries
, Reviews, Makelaar in Utrecht
5/5
''Lindy heeft ons fantastisch geholpen zodat wij in deze krappe woningmarkt toch een huis hebben gevonden!!! Lindy heeft veel kennis, zorgt dat alle informatie boven tafel komt en regelt alles perfect. Echt een aanrader als aankoopmakelaar en vast en zeker ook als verkoopmakelaar.''
Thomas Letema
, Reviews, Makelaar in Utrecht

Samenwerken?

Laten we een kop koffie of goed glas wijn drinken! Dan bespreken we samen alle te doorlopen stappen.