Amsterdamsestraatweg 101J

€ 185.000,- k.k.

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 185.000,- k.k.
Adres
Amsterdamsestraatweg 101J
Plaats
UTRECHT
Postcode
3513 AC
Perceel oppervlakte
Woonoppervlakte
29 m2
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Bouwjaar
1913

Informatie Amsterdamsestraatweg 101J

Amsterdamsestraatweg
De straat is meer dan 200 jaar oud, kaarsrecht, meer dan 5 kilometer lang en daarmee de langste straat van Nederland. De Amsterdamsestraatweg is berucht en beroemd. In 1812 gaf niemand minder dan Napoleon Bonaparte de opdracht om deze straat aan te leggen. Je ziet hier nog een klein beetje van terug. De namen van de steden van de Route Imperial zijn verwerkt in de gehele hekwerken. De wijk is aan het veranderen. Er komen steeds meer jonge en hippe stellen wonen. Ook de Amsterdamsestraatweg is aan het veranderen. Hippe winkels, speciaalzaken en restaurants. De meeste industriële gebouwen aan de Daalsedijk zijn behouden gebleven en huisvesten tegenwoordig ondernemers of culturele organisaties. Vanaf 2019 wordt het NS-terrein in enkele fasen verbouwt tot een nieuwe auto-luwe woon-werk buurt onder de naam 'Wisselspoor'.

Het appartement
In 2010 is het appartement vernieuwbouwd in een Amsterdamse Schoolstijl object. Het appartement is klein, maar fijn. Daarnaast is het appartement goed ingedeeld. Een groot balkon, aparte slaapkamer, lichte woonkamer, open keuken en een apart toilet en badkamer.

Omgeving
Dit appartement ligt aan het begin van de Amsterdamsestraatweg, met 6 minuten lopen sta je op het Centraal Station! Nieuw hotspot Milkshake zit tegenover, GYS is je buurman en net iets verder doorlopen dan ben je bij Loaded. Wil je genieten van de aller lekkerste taartjes? Dan is Rose & Vanilla een goede optie. Liever borrelen aan het water? Dan kun je genieten bij Roost aan de Singel. Niet een van de horecazaken bezoeken maar gewoon koken? De Albert Heijn, Eco Plaza en de Aldi zijn om de hoek. Wil je een Aziatisch tintje aan je maaltijd geven dan loop je door naar de Amazing Oriental. De Amsterdamsestraatweg is volop in ontwikkeling. Spelletje pingpong? Dan ga je naar de PingPong club. Jeu de Boules? Ook dat kan! Met de komst van Wisselspoor zullen de hotspots alleen maar toenemen. Ook het Julianapark is op korte afstand. Een fantastisch mooi park, waar je kunt wandelen en chillen. Ook de Bagels & Beans, Satriales & Brandstof zijn op loopafstand.

Indeling
Entree, toilet met fonteintje, badkamer met douche, wastafelmeubel en witgoedaansluitingen. Lichte woonkamer met een open keuken. Vanuit de keuken kom je op het balkon. Als de Dom niet in de steigers zou staan, zou ik zeggen met fantastisch uitzicht op de Dom! Je hebt een aparte slaapkamer met een dakraam & schuifdeur. De woning is zo ingericht dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van het aantal vierkante meters.

Pluspunten van de woning:
- Locatie ten opzichte van het centrum, openbaar vervoer en uitvalswegen
- Groot balkon van 6 m2
- Ontwikkelingen in de wijk
- Optimaal gebruik gemaakt van het aantal m2's.

De VvE is actief. De kosten zijn € 154,- inclusief gas & water.

Voor meer informatie: kijk op onze website.

Wat de verkopers je willen vertellen

Kenmerken Amsterdamsestraatweg 101J

Overdracht

Koopprijs

€ 185.000,- k.k.

Aanvaarding

In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte

Woonoppervlakte

29 m2

Inhoud

104 m3

Bouw

Soort

Appartement

Bouwvorm

Bestaande bouw

Bouwjaar

1913

Dak type

Plat dak

Isolatievormen

Volledig geïsoleerd

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Aantal badkamers

1

Brochures Amsterdamsestraatweg 101J

Foto's Amsterdamsestraatweg 101J

Plattegronden Amsterdamsestraatweg 101J

Video's Amsterdamsestraatweg 101J

Boek een bezichtiging