Amsterdamsestraatweg 216Bis

€ 295.000,- k.k.

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 295.000,- k.k.
Adres
Amsterdamsestraatweg 216Bis
Plaats
UTRECHT
Postcode
3551 CN
Perceel oppervlakte
Woonoppervlakte
108 m2
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Bouwjaar
1910

Informatie Amsterdamsestraatweg 216Bis

Amsterdamsestraatweg
De straat is meer dan 200 jaar oud, kaarsrecht, meer dan 5 kilometer lang en daarmee de langste straat van Nederland. De Amsterdamsestraatweg is berucht en beroemd. In 1812 gaf niemand minder dan Napoleon Bonaparte de opdracht om deze straat aan te leggen. Je ziet hier nog een klein beetje van terug. De namen van de steden van de Route Imperial zijn verwerkt in de gehele hekwerken. De wijk is aan het veranderen. Er komen steeds meer jonge stellen wonen. Ook de Amsterdamsestraatweg is aan het veranderen. Hippe winkels, speciaalzaken en restaurants. De meeste industriële gebouwen aan de Daalsedijk zijn behouden gebleven en huisvesten tegenwoordig jonge ondernemers en culturele organisaties. Het oude NS-terrein wordt onder de naam 'Wisselspoor'in enkele fasen herontwikkeld tot een nieuwe auto-luwe woon-werk buurt.

Het appartement
De Amsterdamsestraatweg 216bis is decennia lang verhuurd geweest aan de voormalige bewoner. Het is dus niet helemaal strak, hip en af. Met als voordeel dat je er helemaal je eigen draai aan kan geven. De WOM Noordwest is momenteel de eigenaar van dit appartement. De WOM Noordwest heeft als doel om de leefbaarheid, veiligheid en economische vitaliteit van de wijk Noordwest te verbeteren. Ze kopen, verkopen, verbeteren en verhuren woningen en winkels op de Amsterdamsestraatweg. Alles met het doel om deze nog leuker en mooier te maken. Woningen van de WOM Noordwest worden alleen verkocht aan mensen die er zelf in gaan wonen. Fijn detail, je hoeft dus als starter niet op te boxen tegen beleggers, dit kan dus behoorlijk in je voordeel werken.

Omgeving
Dit appartement ligt aan het begin van de Amsterdamsestraatweg, met 10 minuten lopen sta je op het Centraal Station! De Amsterdamsestraatweg heeft leuke horecazaken zoals GYS, The Food Club, Satriales & Brandstof. Liever borrelen aan het water? Dan kun je genieten bij Roost aan de Singel. Niet één van de horecazaken bezoeken maar gewoon koken? De Albert Heijn, Eco Plaza en de Aldi zijn om de hoek. Wil je een Aziatisch tintje aan je maaltijd geven dan loop je door naar de Amazing Oriental. De Amsterdamsestraatweg is volop in ontwikkeling. Spelletje pingpong? Dan ga je naar de PingPong club. Jeu de Boules? Ook dat kan! Met de komst van Wisselspoor zullen de hotspots alleen maar toenemen. Ook het Julianapark is op korte afstand. Een fantastisch mooi park, waar je kunt wandelen en chillen.


Indeling
Begane grond:
Entree, meterkast en trapopgang.

1e verdieping:
Overloop, keukenblok met toilet aan de achterzijde, de woonkamer is mooi breed en heerlijk licht. Aan de voorzijde bevindt zich nog een klein kamertje. Vanuit de woonkamer heb je middels openslaande deuren toegang tot het balkon.

2e verdieping:
Grote overloop, aan de achterzijde een ruimte met een douche, aan de voorzijde twee slaapkamers en aan de achterzijde een 3e slaapkamer.

Zolder:
Het cadeautje van het huis, extra bergruimte op zolder.

Vorig jaar stond een vergelijkbare woning op nummer 408 Bis te koop. Hier kun je wat inspiratie op doen.

LET OP: ER IS NOG GEEN ACTIEVE VVE AANWEZIG. ZE ZIJN BEZIG DEZE OP TE STARTEN.

Pluspunten van de woning:
- Locatie ten opzichte van het centrum, openbaar vervoer en uitvalswegen
- Groot woonoppervlak
- Ontwikkelingen in de wijk
- Drie slaapkamers
- Geen concurrentie van beleggers.

Wat de verkopers je willen vertellen

Kenmerken Amsterdamsestraatweg 216Bis

Overdracht

Koopprijs

€ 295.000,- k.k.

Aanvaarding

In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte

Woonoppervlakte

108 m2

Inhoud

391 m3

Bouw

Soort

Appartement

Bouwvorm

Bestaande bouw

Bouwjaar

1910

Dak type

Isolatievormen

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Aantal badkamers

1

Brochures Amsterdamsestraatweg 216Bis

Foto's Amsterdamsestraatweg 216Bis

Plattegronden Amsterdamsestraatweg 216Bis

Video's Amsterdamsestraatweg 216Bis

Boek een bezichtiging