Jasmijnstraat 3

€ 325.000,- k.k.

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Adres
Jasmijnstraat 3
Plaats
UTRECHT
Postcode
3551 SP
Perceel oppervlakte
60 m2
Woonoppervlakte
69 m2
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Bouwjaar

Informatie Jasmijnstraat 3

Het woonhuis
Het is een opknappertje. Je kunt de woning nog helemaal maken zoals jij dat wil! Nog leuker ken je de Bouwmevrouw? Zij kan je helpen. Ze verbouwt het huis van top tot teen samen met de nodige experts en vakmannen. Dus zeg maar Kopen zonder kijken, maar dan met kijken! Je spreekt vooraf de koopsom af van het huis als het helemaal af is. Geen stress, geen zorgen, een huis naar jou smaak! Maak jij vast je moodboards op Pinterest? Dan kunnen jullie samen ontwerpen. 

Wil je de woning zelf verbouwen? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn ook alvast begonnen met tekenen. In de foto's zie je tekeningen van de woning zoals het kan worden. Wij denken graag met je mee en hebben alvast een realistische begroting gemaakt. Na 4 verbouwingen in 6 jaar tijd hebben we inmiddels ervaring!

Er is ruimte in onze agenda om met jouw eigen aannemer/klusjesman/handige familie nog een extra keer te kijken.

Omgeving
De Amsterdamsestraatweg heeft nog een rauw, stoer randje, maar wist je dat de Amsterdamsestraatweg heringericht gaat worden? De gemeente heeft hier meer dan 1 miljoen euro voor uitgetrokken. Ook zal langzaam aan de schreeuwerige reclame verdwijnen. Er komt meer ruimte voor groen, er komen meer kunstwerken langs de straat. De boekenkast van Jan is de Man staat zelfs in de Lonely Planet. Neem je een kijkje bij het kunstwerk ga dan direct langs bij &Meer. Een leuke winkel vol vintage, hebben dingen en accessoires of bij een Winkel vol Winkeltjes de mooiste sieraden. Op woensdag is er op de Plantage een markt. Lekkere kaasjes, aardappels en een vers visje. In de wijk is steeds meer te doen. The Food Club, GYS, Satriales, Familie van Rijk, Daddi & The Ping Pong Club zijn op loopafstand. Voor de avondwandeling, sporten, de kinderboerderij of gewoon eten loop je zo het Julianapark in. Er zijn in het park ook steeds meer festivals te vinden zoals Tapt. Wil je speciaalbiertjes proeven dat kan bij Het Werkspoorkathedraal of bij Oproer. Op dit moment kun je nog twee parkeervergunningen krijgen. Met de komst van Wisselspoor & de Cartesiusdriehoek zullen de hotspots en de faciliteiten alleen maar toenemen.

Indeling
Begane grond:
Entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer en keuken. Vanuit de woonkamer bereik je ook de stadstuin op het westen. De woonkamer is lekker breed, breder dan de meeste woningen in de wijk. 

1e verdieping:
Overloop, grote slaapkamer aan de voorkant met inbouwkasten. In het midden vind je de badkamer. Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers. Hier zou je ook een grote slaapkamer van kunnen maken.

Zolder:
De grote verrassing. Een enorm ruime zolder met een hoogte van 1.68. Om hier woonoppervlak van te maken moet de nok verhoogd worden en een vaste trap geplaatst worden. Om de nok te verhogen moet er wel een vergunning aangevraagd worden. De zolder wordt nu gebruikt als bergruimte.

Pluspunten van de woning:
- Locatie ten opzichte van het centrum, openbaar vervoer en uitvalswegen
- Aanbod van de Bouwmevrouw om hier een turnkey huis van te maken
- Grote stadstuin
- Grote bergzolder

Wat de verkopers je willen vertellen

Kenmerken Jasmijnstraat 3

Overdracht

Koopprijs

€ 325.000,- k.k.

Aanvaarding

In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte

60 m2

Woonoppervlakte

69 m2

Inhoud

284 m3

Bouw

Soort

Woonhuis

Bouwvorm

Bestaande bouw

Bouwjaar

Dak type

Zadeldak

Isolatievormen

Geen isolatie

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Aantal badkamers

1

Brochures Jasmijnstraat 3

Foto's Jasmijnstraat 3

Plattegronden Jasmijnstraat 3

Video's Jasmijnstraat 3

Boek een bezichtiging