Zwanenvechtlaan 13

€ 325.000,- k.k.

Status
Verkocht
Koopprijs
€ 325.000,- k.k.
Adres
Zwanenvechtlaan 13
Plaats
UTRECHT
Postcode
3554 GK
Perceel oppervlakte
Woonoppervlakte
97 m2
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Bouwjaar
2001

Informatie Zwanenvechtlaan 13

Zuilen
De wijk ligt tussen de rivier de Vecht en het Amsterdam-Rijnkanaal in en vormde vroeger een eigen gemeente. Sinds 1954 hoort Zuilen bij Utrecht, maar het dorpsgevoel is altijd gebleven. Zuilen is een hele groene wijk. De oevers van de Vecht zorgen voor een fijne recreatie mogelijkheid. Zuilen is van vroeger uit een echte volkswijk. Tegenwoordig is het de meest gemiddelde wijk van Utrecht. Klinkt dat saai? Zeker niet. Het betekent juist dat het heel divers is. Je hebt hier gezinnen, starters en studenten.

Het appartement
Dit is een heel fijn appartement! Het is enorm licht en geeft een ruimtelijk gevoel. Je wordt echt verrast als je het appartement in komt. Het appartement is ruim: heeft twee grote slaapkamers, een inpandige berging en een externe berging. Maar het aller fijnste is toch wel het licht & het uitzicht. Je kijkt in het groen over de huizen heen. Door de grote glazen pui heb je een prachtig zonnetje in huis. Dit licht en dit uitzicht zie je niet vaak bij een appartement. Het is bijna een penthouse gevoel.

Omgeving
Je woont boven winkelcentrum Rokade. Je vindt hier bijna alles wat je nodig hebt. De Albert Heijn, een goede bakkers, slager, groentewinkel & de slijter. Maar ook een goede bloemist, Blokker, Zeeman, The Read Shop & een fietsenwinkel. Vanuit Zuilen kun je gemakkelijk de natuur in. Fietsen, wandelen of hardlopen langs de Vecht, koffie bij de Parel van Zuilen en Fort aan de Klop. Biertjes drinken bij brouwerij de Leckere in het Werkspoorkathedraal of natuurlijk om de hoek bij Oproer. Je kunt in de buurt lunchen bij The Sandwichcompany, eten bij The Colour Kitchen of bij Belle. Een tip van de kenner, fietsen langs de Vecht naar Maarssen & Breukelen is vanaf hier ook ontzettend leuk. Een goede lunch bij Slangevegt of dineren bij SameSame, de fietstocht er naar toe is bijzonder leuk! Vanuit Zuilen ben je met ca. 15 minuten fietsen op het Centraal Station & met 5 op Station Zuilen. Je draait zo de snelweg op en parkeren voor de deur is gratis. 

Indeling
Begane grond:
Entree, bellentableau, toegang tot de bergingen en de lift.

2e verdieping:
Entree, hal met garderobe. Zeer grote slaapkamer aan de rechterzijde, je zou er zelfs een tussenwand in kunnen zetten om een inbouwkast te creëren. Aan de linkerzijde de tweede ruime slaapkamer. Inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Badkamer met ligbad en een apart toilet. Grote woonkamer met een open keuken en toegang tot het zonnige balkon.

Pluspunten van de woning:
- Locatie ten opzichte van het centrum, openbaar vervoer en uitvalswegen
- Woonoppervlak en indeling
- Opkomende wijk
- Twee grote slaapkamers
- Vrij uitzicht
- Lichtinval in het appartement

Wat de verkopers je willen vertellen

Utrecht is een prettige en groene wijk. De sportparken Zuilen/Elinkwijk en Daalseweide zijn aan vernieuwing toe. De gemeenten Utrecht en Stichtse Vecht willen samen met de sportverenigingen het gebied van de sportparken verbeteren en aantrekkelijker maken. Niet alleen de sportparken zijn aan vernieuwing toe. Ook is er ruimte voor nieuwbouwwoningen. Houd de ontwikkelingen in de gaten op www.zuilensevecht.nl

Ook komen er extra woningen aan de Zuilensteinlaan. Een oud bedrijfsverzamelgebouw wordt getransformeerd naar 40 woningen.

Zuilen blijft een groene wijk. Maar er is steeds meer te beleven. Er komen koffiebarretjes en restaurants. Je loopt zo de natuur in. Maar je bent ook nog snel in de stad. De Amsterdamsestraatweg is volop in ontwikkeling. Met de herinrichting van de straat en de komst van Wisselspoor en de Cartesiusdriehoek kan het niet anders dan dat de wijk nog leuker wordt.

Kenmerken Zwanenvechtlaan 13

Overdracht

Koopprijs

€ 325.000,- k.k.

Aanvaarding

In overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte

Woonoppervlakte

97 m2

Inhoud

293 m3

Bouw

Soort

Appartement

Bouwvorm

Bestaande bouw

Bouwjaar

2001

Dak type

Plat dak

Isolatievormen

Volledig geïsoleerd

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Aantal badkamers

1

Brochures Zwanenvechtlaan 13

Foto's Zwanenvechtlaan 13

Plattegronden Zwanenvechtlaan 13

Video's Zwanenvechtlaan 13

Boek een bezichtiging