huis zelf verkopen, Jouw huis zelf verkopen?, Makelaar in Utrecht

Jouw huis zelf verkopen?

Jouw huis zelf verkopen? Of toch jouw huis verkopen met een makelaar? Wat zijn eigenlijk de voordelen en de nadelen van jouw huis zelf verkopen? Wat komt er kijken bij jouw huis zelf verkopen? Een makelaar neemt jou veel werk uit handen, zorgt voor de perfecte presentatie, kent de zoekers, kent de ontwikkelingen, mogelijkheden en vergeet niet dat een makelaar iedere dag een huis verkoopt en onderhandelt.

Orientatiefase

Wanneer er plannen gemaakt worden om te verhuizen worden er in de meeste gevallen diverse makelaars uitgenodigd om een offerte uit te brengen en een waardebepaling af te geven. Het huis wordt opgeruimd, er worden plannen gemaakt voor een nieuw huis en vrienden en familie worden ingelicht. Meestal wordt er ook nog onderzocht of je je huis zelf kunt verkopen.

Huis zelf verkopen

Op het moment is het gekkenhuis op de woningmarkt in Utrecht. Makelaarsland is een internet makelaar, waarbij jij jouw huis zelf kunt verkopen. Zij verzorgden de aanmelding op Funda, onderhandelen voor jou en zorgen voor de koopovereenkomst. Echter, dit zijn niet de regionale makelaars die de zoekers en de markt kent. Maar kun jij ook echt zelf, kosteloos jouw huis verkopen? Via Gusto Casa zoek jij kopers en nodig jij ze uit bij jouw woning. Geen courtage of abonnementskosten. Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Vraag een rapport aan bij Calcasa of laat een makelaar een taxatierapport opmaken.

Advies

Wil je toch ook geadviseerd worden, maar geen aanmelding op Funda? Dat kan ook, laat het ons weten. Een makelaar kan jou bijstaan bij de bezichtigingen, het voldoen aan de meldingsplicht, het onderhandelen en het opstellen van de koopovereenkomst. Niet te vergeten, de makelaar kan ook een waardebepaling of taxatie verzorgen.

Zoek jouw koper en nodig ze uit. Vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@gustocasa.nl