wooncadeau, 10 x beste wooncadeau voor onder de kerstboom, Makelaar in Utrecht

10 x beste wooncadeau voor onder de kerstboom

Sinterklaas is het land uit. Bij Gusto Casa presteerde ze het nog om hun schoen te zetten onder de kerstboom en kregen er nog wat in ook.

Kerst

Wie wordt er nu niet blij van Kerst? De sfeer, kaarsen en vele lampjes zijn tijdens grijze december maanden extra welkom. Bij ons op kantoor konden we in ieder geval niet wachten met het zetten van de Kerstboom. Wie denkt er niet terug aan vroeger met z’n allen de kerstboom versieren?

Lindy is jarig in november en vraagt ieder jaar kerstornamenten voor haar verjaardag. Wooncadeaus om jouw huis persoonlijk en sfeervol te maken zijn altijd goed! Zo hangt er al een kreeft, avocado, oester, golftas, suikerspin, roombroodje, speedboot, Playstiation controller en een horloge in de boom. Ieder ornament heeft een verhaal en juist dat maakt een kerstboom zo bijzonder.

Een gezellig Kerst huis

Kerst is ook een tijd om je huis extra gezellig te maken. Je bent meer thuis. Kaarsjes, lichtjes, kandelaars, windlichten, je haalt alles uit de kast om het huis zo knus en gezellig mogelijk te maken. Misschien droom je ook wel van een nieuw huis met een gezellige open haard of een grote woonkeuken. Of juist van een grote zolder, zodat je nog meer kerstversiering kan kopen en opslaan. Shurgard is altijd nog een oplossing, mocht je dat huis met grote zolder niet kunnen vinden. Bespaar nooit op de gezelligheid in huis! Welke wooncadeaus staan er nog op jouw verlanglijstje?

Wooncadeau

Met de feestdagen in zicht, wordt het ook tijd om na te denken over de Kerst wooncadeautjes. Wendy speurde op internet en dook de stad in. Zo kwam ze bij de H&M Home, Dille & Kamille, Wonderwoud, &Meer & de Sissy Boy. Wij helpen je heel graag op weg en hebben alvast een stijlvolle selectie voor je gemaakt in deze  Kerst cadeau gids Of je nu van woon accessoires, veel planten in huis of koken (en eten) houdt.. we hebben met zorg verschillende inspirerende ideeën voor je verzameld.

Wij wensen jullie alvast veilige, gezonde & hele sfeervolle feestdagen