eyecatcher, 10 x de beste eyecatchers voor in huis, Makelaar in Utrecht

10 x de beste eyecatchers voor in huis

Met welke eyecatchers maak jij jouw huis af? Wendy heeft 10 x de beste eyecatchers voor bij jou in huis geselecteerd.

Met een bijzonder statement voeg je een persoonlijke touch toe aan je interieur. Of je nu voor uitbundig of ingetogen gaat, voor iedere woonstijl is wel een eyecatcher te vinden. Denk hierbij aan kleur, een opvallende vorm of een spannende mix van materialen.

eyecatcher, 10 x de beste eyecatchers voor in huis, Makelaar in Utrecht

Trendy eyecatchers

Let op dat je niet alleen maar voor een trendy item gaat. Deze verleiding is erg groot wanneer het mooi gestyled in een winkel wordt gepresenteerd. Trends zijn vaak van korte duur, mainstream en dus niet erg origineel. Iets om over na te denken wanneer je op zoek gaat naar een eyecatcher. Daarnaast past het niet automatisch ook bij jouw huis en binnen je woonstijl. Een meubel of accessoire komt het beste tot zijn recht in relatie tot andere items en de omgeving. Vind je het lastig om je eigen interieur stijl te bepalen, dan is het creëren van een moodboard de oplossing.

eyecatcher, 10 x de beste eyecatchers voor in huis, Makelaar in Utrecht

Moodboard

Via de app van Pinterest verzamel je makkelijk en snel beelden die je inspireren en vervolgens opslaat per ruimte of op thema. Wil je preciezer te werk gaan? Ga dan ouderwets scheuren met beelden uit tijdschriften. Op deze manier ben je veel bewuster bezig met kiezen en selecteren van afbeeldingen die je aanspreken en bovendien is het erg leuk om te doen! Denk hierbij niet alleen aan interieur bladen, maar bekijk het veel breder. Let ook op kleuren, vormen en afbeeldingen van bijvoorbeeld structuren, materialen of de natuur.

eyecatcher, 10 x de beste eyecatchers voor in huis, Makelaar in Utrecht

Verzamel zo veel mogelijk en ga schuiven en wisselen met de beelden tot je de juiste sfeer en compositie te pakken hebt. Die het gevoel van je huidige woonstijl uitstraalt of juist de woonstijl waar je graag naar toe zou willen. Wanneer je overweegt een aanschaf te doen kijk je of het item past binnen de uitstraling van je moodboard. Op deze manier voorkom je miskopen en een onrustige mix van stijlen. Het zal je helpen bij het maken van een goede keuze van meubels en accessoires die elkaar versterken. Zo vormt je interieur veel meer één geheel.

Kom je er zelf niet uit? Bij Gusto Casa kun je ook terecht voor interieur advies en styling.

10x de tofste Eyecatchers