Sonny Rollinstraat 280 Utrecht

, Sonny Rollinstraat 280 Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Sonny Rollinstraat 280 Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Sonny Rollinstraat 280 Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Sonny Rollinstraat 280 Utrecht, Makelaar in Utrecht

Leidsche Rijn

Leidsche Rijn
Je hoeft het oude centrum van Utrecht niet meer in. Leidsche Rijn Centrum heeft van alles te bieden. Je hebt heel wat keus als je gezellig wat wil drinken: Bar Iberico, Wijnbar Most & Winebar Kavos. Ook als je even een hapje wil eten is er voldoende te kiezen. Zelfs je favoriete pizzabar uit de binnenstad is hier vertegenwoordigd. De Pizzabakkers heeft hier een vestiging. Je kunt lunchen bij de Bagels & Beans of je gaat naar Buurten in de Bieb. En je favoriete koffie haal je bij de Starbucks of 30 ML. Het centrum heeft leuke winkels & speciaalzaken en niet te vergeten de Jumbo Food Market. LRC heeft alles, maar mocht je toch het oude stadscentrum in willen, dan is het maar 15 minuten fietsen. Leidsche Rijn Centrum een eigen station en je draait zo de snelweg op.

Omgeving

Het appartement ligt gunstig ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer. Bij mooi weer kun je zwemmen aan de Haarijnse plassen of naar Het Strijviertel. Ken je het Maximapark al? Dit is een fantastisch groot park. Het park is ongeveer net zo groot als de hele binnenstad van Utrecht. Het ligt op voormalig tuindersgebied. Dit zorgt ervoor dat er mooie begroeiing is.

Appartement

Het appartementencomplex is gebouwd in 2012. De woning is dus goed geïsoleerd en heerlijk comfortabel. De woning ligt op de bovenste verdieping. Dit betekent geen bovenburen en het beste vrije uitzicht. Onder in het complex heb je een eigen parkeerplaats. Jouw auto staat dus altijd droog en je hoeft niet te zoeken naar een parkeerplaats. Naast dat je een eigen balkon hebt op het zuiden kun je gebruik maken van de gemeenschappelijke binnentuin. ’s Avonds branden hier sfeervolle lichtjes, maar het is hier heerlijk rustig.

, Sonny Rollinstraat 280 Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Sonny Rollinstraat 280 Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Sonny Rollinstraat 280 Utrecht, Makelaar in Utrecht

Indeling

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met intercominstallatie, brievenbussen, lift en trapopgang. Ook heb je hier toegang tot ondergelegen garage met privéparkeerplaats.

Vijfde verdieping:
Via de open galerij met uitzicht over de gemeenschappelijke binnentuin loop je naar het appartement. Entree, hal met meterkast en een goede ruimte voor de garderobe. Je hebt een eigen inpandige berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Toilet met een fonteintje en vanuit de hal heb je toegang tot de grote slaapkamer. De slaapkamer is heerlijk ruim en je hebt ruimte voor een grote kast. De badkamer heeft een wastafel en een grote inloopdouche. Grote lichte woonkamer met een open keuken. Je hebt twee keer dubbele deuren. Hierdoor heb je een extra lichte woonkamer en mooi uitzicht.

Je hebt een balkon op het zuiden. Het appartement ligt op de 5e verdieping, dus vanaf het balkon is er altijd wat te zien.

Pluspunten van de woning

– Locatie ten opzichte natuur, Leidsche Rijn Centrum en uitvalswegen
– Eigen parkeerplaats
– Goed geïsoleerd appartement
– Locatie ten opzichte van Amsterdam, Utrecht en Den Haag

Vraagprijs € 270.000,– k.k.

Toplocatie

Kijk hoe snel je lopende bij de volgende locaties bent

Leidsche Rijn Centrum

5 minuten lopen naar Leidsche Rijn Centrum & Station

Maximapark

7 minuten fietsen Maximapark

Haarrijnseplas

10 minuten  fietsen Haarrijnseplassen

, Sonny Rollinstraat 280 Utrecht, Makelaar in Utrecht

Centraal Station

12 minuten  fietsen Utrecht Centraal

Foto's

Foto's appartement

Foto's Omgeving

Plattegronden

Video's

Sonny Rollinstraat 280

Ontwikkelingen

Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn is de grootste nieuwbouwlocatie van Nederland. Op 16 mei 2018 werd Leidsche Rijn Centrum geopend. Door de komst van Leidsche Rijn Centrum krijgt de wijk een echt stadshart. Leuke restaurantjes, wijnbarren, winkels… Alles wat je zoekt in een centrum.

Binnen Leidsche Rijn Centrum moet er  22.400 m² retail, 5.600 m² foodmarkt, 3.000 m² dienstverlening, 4.000 m² horeca en 3.000 m² maatschappelijke voorzieningen aanwezig zijn, Naast de winkels, horeca & dienstverlening zullen er ook woningen komen. Er komt een parkeergarage met 1.300 openbare en 670 private parkeerplaatsen, 762 appartementen (waarvan 322 koopappartementen en 440 huurappartementen voor Vesteda) en 10.000 m² kantoren in het hart van het plan. Parkeren zal in de eerste jaren gratis zijn. Dit om het centrum nog aantrekkelijker te maken.

Er zijn ook culturele voorzieningen, goede scholen een bibliotheek, een hele grote bioscoop en er komt een hotel. Leidsche Rijn Centrum Oost & Leeuwensteyn zal binnen korte tijd opgeleverd worden.

Daarnaast zorgt de basisschool met tweetalig onderwijs ervoor dat deze plek bijzonder aantrekkelijk is. Alleen als je in de directe omgeving woont van deze school, kunnen de kinderen ingeschreven worden. Een school die van jouw kind een wereldburger maakt, dat is toch fantastisch.

Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de wijk?

Deze ontwikkelingen in Leidsche Rijn zorgen ervoor dat de wijk steeds gezelliger wordt. Daarnaast is de verbinding met Amsterdam bijzonder goed. Vermoedelijk zullen de prijzen in Leidsche Rijn met de druk op de Amsterdamse en Utrechtse woningmarkt blijven stijgen. In Leidsche Rijn zijn alle voorzieningen te vinden, maar met 15 minuten fietsen en een paar treinminuten ben je in de oude binnenstad. Dit zorgt ervoor dat de locatie steeds aantrekkelijke wordt.