Zevenwouden 208 Utrecht

, Zevenwouden 208 Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Zevenwouden 208 Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Zevenwouden 208 Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Zevenwouden 208 Utrecht, Makelaar in Utrecht

Lunetten

Kindvriendelijk, groen, sportief, sociaal en cultureel dat is Lunetten. Vanuit Lunetten fiets je zo de stad in, de wijk heeft een eigen station en binnen 5 minuten ben je op de snelweg. Met 15 minuten fietsen ben je bij het UMC op de Uithof en met 10 minuten fietsen ben je op het Ledig Erf. Daarnaast is het hier nog mogelijk om voor de deur te parkeren zonder parkeervergunning. Het Beatrixpark in Utrecht is een fantastisch park. Er is hier een speelpark met natuurlijke materialen, speeltuin Fort Luna, maar ook een leuke lunchroom Fort Lunet IV. Het is zelfs mogelijk om hier te trouwen. Ook de kinderboerderij is groot favoriet. Daarnaast heb je in de directe omgeving Amelisweerd & Rhijnauwen. Twee prachtige natuurgebieden.

Groen en betaalbaar wonen en toch op fietsafstand van de oude binnenstad van Utrecht? In Lunetten kan dat nog.

Omgeving

De woning ligt boven winkelcentrum Lunetten. Je vindt hier alles wat je nodig hebt. Een biologische verswinkel, twee grote supermarkten, drogisterij, Sushi & Meer, een kaasboer maar ook horecazaakjes. Ook ben je in korte tijd bij Op Zuid en Rotsoord. Rotsoord is volop in ontwikkeling en heeft veel leuke restaurants zoals Gist, WT Urban Kitchen, LE:EN, de zagerij en Camping Ganspoort. Zo is de stad geen 10 minuten meer fietsen, maar ben je bij de stadsvoorzieningen in 5 minuten. De huidige eigenaren vinden de locatie een van de grootste pluspunten.

Woonhuis

Deze bovenwoning heeft een heerlijk dakterras. Je kunt hier door de hoge muren al vroeg genieten in de buitenlucht. De verkopers vonden het een groot pluspunt dat de indeling van het huis eenvoudig gewijzigd kan worden. Daarnaast is er voldoende bergruimte. Ook zijn er CAT 6 aansluitingen en is er glasvezel aanwezig.” kan aantrekkelijker in de vorm van “Ook is er een glasvezel internet aansluiting dat redelijk uniek is in Utrecht. Met een snelheid van 500Mbit download & upload zijn de nieuwste mogelijkheden zoals optimaal thuis in de cloud werken, Netflix 4K en alle Internet of Things voorzieningen binnen handbereik. Binnenshuis zijn de meeste kamers voorzien van snelle CAT 6 netwerk aansluitingen.

, Zevenwouden 208 Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Zevenwouden 208 Utrecht, Makelaar in Utrecht
, Zevenwouden 208 Utrecht, Makelaar in Utrecht

Indeling

Begane grond:
Entree, hal met een ruime meterkast, grote bergruimte. Hier is voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een kinderwagen of racefietsen.

1e Verdieping:
Overloop, toilet, bergkast onder de trap. Ruime woonkamer met toegang tot het grote terras met volop zon. Eetkamer en een open keuken. De keuken heeft een ruime proviandkast en er is toegang tot het balkon.

2e Verdieping:
Ruime overloop, drie grote slaapkamers en een badkamer. We vermoeden dat je de badkamer zou willen vernieuwen.

Pluspunten van de woning

✓ Ligging ten opzichte van de uitvalswegen
✓  Woonoppervlak en mogelijkheid tot eenvoudig wijzigen van de indeling
✓ Dakterras van 28 m2 op het zuiden en een balkon aan de voorzijde.
✓ Vrij parkeren in de buurt
✓ Glasvezel en CAT6 aansluiting

Vraagprijs € 275.000,–

Toplocatie

Kijk hoe snel je lopende bij de volgende locaties bent

Biologische verswinkel

1 minuut lopen naar Winkelcentrum Lunetten

Beatrixpark

4 minuten lopen naar Beatrixpark

Fort de Lunet IV

5 minuten lopen naar Fort de Lunet IV

Fort

5 minuten lopen naar het Fort

Station Lunetten

6 minuten lopen naar Station Lunetten

 

Foto's

Foto's appartement

Foto's dakterras

Foto's Omgeving

Plattegronden

Video's

Monarchvlinderlaan 176

Ontwikkelingen

Lunetten de duurzaamste wijk van Utrecht

Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de wijk?

Lunetten is een bijzonder fijn stukje in Utrecht. Lunetten heeft veel groen. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. In Lunetten is er ruimte, zijn er ambities en zijn er veel hoogopgeleide mensen. Allemaal factoren om de wijk nog prettiger te maken. Door de ontwikkelingen in Rotsoord & Hooggraven zijn ook de stadsvoorzieningen steeds dichterbij.