Camping Ganspoort, het verzamelgebouw van de wijk, zeg maar daar bij de tafeltennistafel…

Rotsoord: Als ik aan kom lopen waan ik mij even in Oostenrijk. Zonnebedjes van Almdudler. Wie nam er vroeger niet de Almdudler en Origina mee naar huis na de vakantie? Camping Ganspoort, de naam is met een knipoog. Helaas geen echte stadscamping, maar wel een soort van receptie/ontmoetingsplek/tafeltennistafel van de camping waar iedereen graag samenkomt, plezier maakt, geniet en dat alles heel laagdrempelig.

Camping Ganspoort

Camping Ganspoort is een aanwinst voor Utrecht. Het is anders dan anders. Niet alleen maar hip en Instagramwaardig. Er heerst een  alles kan en mag mentiliteit. Dat trekt mensen met jonge kindjes aan. Kinderen kunnen spelen er is ruimte om met je kinderwagen binnen te komen. Daarnaast hoef je je ook niet opgelaten te voelen als je kind even niet met mes en vork eet of even niet wil eten en dat met veel kabaal kenbaar maakt. Ook de parkeergelegenheid en de bereikbaarheid met station Vaartsche Rijn is goed.

Rotsoord

Op de vraag wat het best bewaarde geheim is van Camping Ganspoort antwoord ze de Almdudler en Origina. Je krijgt hierbij een beetje een vakantiegevoel. Ze bedenkt zich. De locatie dat is het best bewaarde geheim. Toen ze gevraagd werd om te komen werken bij Camping Ganspoort, kon ze zich niet helemaal in beelden dat dit een leuke bruisende plek zou worden. Nu zit er veel leuke horeca, de terrassen zijn met mooi weer goed gevuld en is het echt een fijne plek. Samen met de vereniging van ondernemers willen ze de locatie groener maken.

Best bewaarde geheim

Het best bewaarde geheim is de kanoverhuur aan de Krommerijn. Als je Utrecht echt goed denkt te kennen, moet je eigenlijk Utrecht vanaf je kano in de gracht gaan bekijken. Dan is Utrecht nog veel mooier.

Desiree verwacht dat de wijk over vijf jaar net zo populair is als Wittevrouwen, Oudwijk en de Vogelenbuurt. Maar denkt wel dat het diverser en creatiever zal blijven.

Wil jij wonen op loopafstand van Camping Ganspoort? Bekijk dan ons aanbod.