makelaar, Oh wat een jaar! Op naar een succesvol 2019, Makelaar in Utrecht

Oh wat een jaar! Op naar een succesvol 2019

2018

Voor mij was 2018 een bijzonder jaar. Begin van het jaar was ik herstellende van een operatie, toen ik net weer een beetje op de been was kreeg ik een ongeluk op de piste. Ik zat niet zo lekker in mijn vel en niet op mijn plek op het werk. In juni 2018 wist ik even echt niet meer wat ik wilde en hoe ik verder moest. Ik had zoveel ideeën en wilde zo graag mijn creativiteit kwijt en een band opbouwen met mijn opdrachtgevers en net dat stapje extra zetten. Ik koos ervoor om zonder plan mijn baan op te zeggen. Ik belde mijn vader en samen hebben we een plan gemaakt. Eerder dan verwacht en eerder dan gepland was een eigen makelaarskantoor een feit.

Makelaar in Utrecht

Ik begon niet alleen met Gusto Casa, maar nam ook het kantoor over van Jan van Erp: van Bokhorst & Van Erp Makelaars.  Een traditioneel kantoor in Utrecht Oost. In sommige opzichten zal ik traditioneel blijven: de tijd nemen voor mijn opdrachtgevers, een rondje lopen door de wijk, persoonlijk contact, uitgebreide analyses en directe communicatie. Maar gezien mijn marketing achtergrond kan het niet anders dan ook innovatief en creatief te zijn. Het beste van twee werelden. Vernieuwend en jong, maar ouderwets goed. Gusto Casa is dan ook goed zichtbaar op Social Media. Zo ging ik ook in San Francisco op zoek naar het antwoord op de vraag: ‘Wat is de toekomst van de makelaar?’.

Een eigen kantoor

Het kantoor aan de Stadhouderslaan is per 1 januari 2019 niet meer in gebruik bij Van Bokhorst & Van Erp Makelaars. Vanaf 25 januari 2019 zal het kantoor op de Amsterdamsestraatweg 184 te Utrecht gevestigd zijn. Een straat volop in ontwikkeling, een kantoor wat aanvoelt als een huiskamer. Iedereen is welkom om even binnen te lopen en advies te vragen.

2019

Voor mij was 2018 vanaf augustus een feestje! Leuke opdrachtgevers, grote uitdagingen en successen. Ik wens iedereen een heel gelukkig nieuwjaar. Veel gezondheid, geluk en liefde. Gaan we samen van 2019 een nog groter succes maken?