Kerstgedachte, Kerstgedachte: het beste doen voor de mens, Makelaar in Utrecht

Kerstgedachte: het beste doen voor de mens

Voor de happy few zijn de kerstdagen warm, gezellig en zijn ze samen met familie en vrienden. Een moment van bezinning en verbinding. Maar er is ook een grote groep waarvoor de feestdagen dagen vol stress zijn. Misschien ook wel eenzaamheid. Een nieuw jaar en goede voornemens.

Bezinning

De feestdagen zijn dure maanden. Voor veel mensen ook stressvolle dagen. Hoe ga je de eindjes aan elkaar knopen en hoe kom je de maand door. Je hebt tijd om na te denken over afgelopen jaar. Wat ga je anders doen en wat was fijn dit jaar. Ik heb er ook over nagedacht. Ik heb een druk, soms stresvol maar ook een liefdevol jaar gehad. Ik heb leuke woningen goed mogen verkopen. Ik heb Gusto Casa verder uit kunnen bouwen. Mensen blij kunnen maken met de aankoop van een nieuwe woning en veel woningen getaxeerd. De woningmarkt zit in de lift. Je hoort nu alleen de succesverhalen. Over woningen die onder water staan en mensen in nijpende situaties in koopwoningen wordt nog nauwelijks gesproken. Maar dat betekent niet dat die er op dit moment niet zijn.

Makelaar als mens

Vaak doe ik de deur open bij een bezichtiging en zijn mensen een beetje verbaasd. Geen man in een pak, maar een jonge vrouw in meestal een jurk. Iemand zoals jij, je vrienden of familie. Geen snelle jongen… Ik merk dat mensen daar soms een beetje aan moeten wennen. Het fijnste aan mijn werk vind ik dat je echt het verschil voor mensen kunt maken. Luisteren naar hun wensen, zoeken naar oplossingen. Uiteraard ook hard en strak onderhandelen en creatief op zoek naar de beste verkoopstrategie. Zo heb ik dit jaar iemand mogen helpen die een hele zware periode achter de rug heeft. Net dat stapje extra zetten, naar iemand toe gaan als iemand het moeilijk heeft en samen geslaagde transacties vieren. Een aantal jaren geleden had ik een opdrachtgeefster die tijdens het verkoopproces in eens ziek werd, er waren andere belangen en er moesten andere keuzes gemaakt worden. Wat is er dan fijner om in zo’n periode er echt voor iemand te kunnen zijn en samen ervoor te zorgen dat het een mooie transactie wordt.

Kerstcadeautje

Graag wil ik iemand in een lastige financiële situatie helpen. Dit kan komen door een scheiding, ziekte of verkeerde keuzes. Ik kom bij je langs. Dan kijken we samen wat we kunnen doen voor de beste transactieprijs en help je van A tot Z met de verkoop. Dit kost tijd, geld en inspanningen. We scheppen samen orde in de chaos als deze er is. We maken een plan van aanpak en zorgen er samen voor dat jouw restschuld zo klein mogelijk is of dat er geld over is, of juist dat er extra geld vrijkomt voor een nieuw huis. Wat vraag ik van jou? Een kort verslag met jouw verhaal en een kort beeld van jouw financiële situatie. Daarna kies ik iemand uit om GRATIS zijn of haar woning te verkopen. Zo komt er een lichtpuntje aan de horizon en kun jij in 2020 met een schone lei beginnen.

Informatievoorziening

Tip mij mensen om jou heen waarvan je mogelijk weet dat ze door de bomen het bos niet meer zien, iemand die je het echt gunt of iemand die deze hulp hard kan gebruiken. Zo helpen we samen aan het einde van het jaar en aan het begin van het nieuwe jaar iemand aan een nieuw begin! Ik zal deze informatie vertrouwelijk behandelen en zal de persoon in kwestie vragen zelf contact op te nemen. Meer informatie? info@gustocasa.nl